Roditeljstvo SMESTILA JE ĆERKICU (3) DA SPAVA I SIŠLA U PRIZEMLJE! Odjednom je čula kako joj komšija lupa na vrata i vrišti - usledila je najgora noćna mora s devojčicom! 13:40
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Roditeljstvo DOBILI SU PET SINOVA, PA ODLUČILI DA USVOJE DEVOJČICU: Želeli su baš nju, nisu mogli da zaborave njene oči, ali onda su otkrili zastrašujuću istinu i KO JE ONA U STVARI!! (VIDEO) 19:30
Odrasli PREMINULA MAJKA PETORO DECE DAN NAKON POROĐAJA: Doktori je pustili da iskrvari, ona ih molila jedno 19:30
Vesti "SNIMALA SAM OLUJU I UDARIO ME JE GROM: U prvom trenutku kao da se ništa nije desilo, a onda... ROLERKOSTER"! Posle 20 minuta ova devojka je izgledala ŠOKANTNO! 08:30
Ispovesti LEGLA SAM PORED MUŽA - samo 5 minuta kasnije mi je umro na rukama! Udala se za starijeg profesora, pa ga "ispratila" u smrt! 20:10
Dete DEČAK JE JEO ROŠTILJ I VRISNUO OD BOLOVA: Počeo je da se baca po zemlji, pa su ga hitno odveli na pregled - ono što su mu izvukli iz jednjaka prestravilo je čak i doktore! (FOTO) 14:15
Roditeljstvo PORODILA SE PRE VREMENA I BEBA JE SMEŠTENA NA POSEBNO ODELJENJE: Nagla se nad krevetić da ga proveri - odjednom je briznula u plač, slomila se i tražila ko je odgovoran! 19:15
Odrasli UDARALA GA JE STRUJA NA BANDERI I 3 NEDELJE JE BIO U KOMI - operisan je 7 puta, 6 puta mu je presađivana koža! A kada je otvorio oči tražio je samo jedno, sestre zanemele! 17:43
Odrasli SKINULA JE 25 KILOGRAMA ZA MESEC DANA - koristila je kapi za mršavljenje, a onda je počelo povraćanje i usledilo je NAJGORE! 18:35
Vesti NAJJEZIVIJU PESMU IKADA OTPEVAO JE PEVAČ SA TRAGIČNOM SUDBINOM! Izašao je na binu da je izvede i samo se srušio - Ljudi su vrištali od šoka! (VIDEO) 18:10
Vesti KIT JE OTVORIO USTA - ronilac je uleteo direktno u njh: U mrklom mraku usledila je borba za život - evo gde se sada mučeni čovek nalazi! (FOTO/VIDEO) 20:45