Odrasli LEPOTICU IZ DUBAIJA MESECIMA SU MUČILE MIGRENE: Posle jednog pregleda lekari su joj saopštili strašnu dijagnozu (VIDEO) 14:20
Odrasli MESECIMA JE OSEĆALA BOL PRILIKOM INTIMNIH ODNOSA: Kad je otišla na pregled, lekari su joj saopštili stravičnu dijagnozu (FOTO) 15:00
Roditeljstvo HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo DOŠLA JE U POSETU KOD NAJBOLJE PRIJATELJICE I POTPUNO SE SLOMILA: Nije mogla da zaustavi suze zbog prizora koju je zatekla (VIDEO) 18:02
Zanimljivosti BURMA ŽARKA LAUŠEVIĆA KRIJE BOLNU TAJNU: Glumac je samo jednom govorio o ožiljcima (FOTO) 11:51
Roditeljstvo SUPRUGA MU SE PORODILA I REKLA KAKO MORA DA SAČEKA NA POSETU: Ovaj tata nije želeo da propusti ni tren već je uradio jednu potpunu ludost koja je rasplakala sve žene (VIDEO) 15:02
Roditeljstvo MISLILA JE DA NEĆE MOĆI DA IMA DECU, A ONDA JE NA ULTRAZVUKU VIDELA TRI BEBE: Kada je krenuo porođaj nastao je tajac i vriska, nije ni slutila koliko će sudbina biti okrutna (FOTO) 10:01
Zanimljivosti NEOPREZAN POTEZ RIBARA PRETVORIO SE U HOROR: Samo je spustio ruke u vodu da ih opere, a onda ga je neman povukla sa broda! (VIDEO) 09:00
Dete ON NIJE SPAJDERMEN NI BETMEN VEĆ HEROJ IZ REALNOG ŽIVOTA: Niko ne zna ko se krije ispod kostima, a on tvrdi da ima specijalnu misiju kojoj je posvećen (VIDEO) 11:00
Zanimljivosti PUTOVALA JE SEDAM SATI NA KAMILI, A ONDA ŽIVOTINJA NIJE MOGLA DALJE: Kada je žena peške stigla u bolnicu, lekari su imali šta da vide, začuo se plače bebe! (FOTO/VIDEO) 17:01
Odrasli UŽIVALA JE U PROLEĆNOM SUNCU, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Lice joj se deformisalo i oko zatvorilo, nije ni slutila šta će joj lekari reći (VIDEO) 09:00
Zanimljivosti POZNATA INFLUENSERKA NAKON STRAHOVITOG PADA SA KONJA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ubrzo je otkrila tužnu istinu, fanovi u suzama nakon dijagnoze (VIDEO) 13:00