Zanimljivosti

"OVO DETE ĆE UNIŠTITI MONARHIJU": Zbog ovog poteza princa Luisa - svi predviđaju jedno! (VIDEO)

Za njega ne važe stroga pravila u kraljevskoj porodici.

17.06.2024 09:36

"OVO DETE ĆE UNIŠTITI MONARHIJU": Zbog ovog poteza princa Luisa - svi predviđaju jedno! (VIDEO)
shutterstock

Princ Luis (6) od Velsa najmlađi sin princa Vilijama i princeze Kejt Midlton ponovo je bio glavna zvezda na balkonu Bakingemske palate. Sve oči bile su uprte u malenog kraljevića koji je ponovo izveo šou program i zabavio sve na Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour.

Iako za članove kraljevske porodice, pa i za malenog Luisa koji je treći u redu za tron, važe izuzetno stroga pravila on ne može da se suzdrži, pa na svakom javnom događaju napravi šou program.

Ples na balkonu

Ponet atmosferom sa parade maleni Luis je zaplesao na balkanu. Dok su  stariji brat Džordž i princeza Šarlot pokušavali da ga umire, on je bez pardona ignorisao njihove reči i plesao kao daje na podijumu.

Snimak princa kako pleše postao je viralan na društvenim mrežama i izazvao je veliku pažnju kako Britanaca, tako i ljudi širom sveta. 

Većina je sa blagonaklonošću gledala na ovaj potez malenog kraljevića koga tata i mama očigledno ne mogu da obuzdaju. Čak se i princeza Kejt u jednom trenutku nasmešila gledajući sina. Po svemu sudeći od kad se razbolela postala je popustljivija prema deci, posebno prema malenom Luisu.

- Ovo dete će uništiti monarhiju - u šaljivom tonu primetio je jedan korisnik X mreže.

- Car mali.

- Briga ga, zna da je treći po redu i može da radi šta hoće. Presladak je.

- Dete kao i svako drugo dete - bili su samo neki od komentara na ovoj mreži.

Ovo nije prvi njegov ispad ove vrste. Princ Luis je pre dve godine na proslavi platinastog jubileja i 70 godina vladavine kraljice Elizabete II takođe na balkonu Bakingemske palate počeo da se krevelji i pokriva uši. Njegove smešne face postale su globalni hit, a čak ni kraljica se tada nije naljutila na svog nestašnog praunuka.

Za princa Luisa kažu da je najharizmatičnija ličnost u britanskoj kraljevskoj porodici i često ga upoređuju sa njegovim stricem princem harije koji je takođe bio nestašan dečak. 

Doduše, sa nestašlucima je nastavio i kasnije kad je odrastao o čemu je brujala javnost ne samo u Britaniji već širom sveta. Da li će maleni Luis uspeti da zaseni svog strica ostaje da se vidi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Marina

19.06.2024 08:17

Neka puste dete da bude dete. On je, očigledno, svoj i ima jaku ličnost. Gsrantovano da ga tron neće zanimati kad odraste.