Zanimljivosti

KEJT MIDLTON NIJE SLUČAJNO ODABRALA BELU HALJINU: Kakvu poruku šalje princeza izborom garderobe omiljene kreatorke (FOTO)

Komade sa potpisom Dženi Pekam ona je nosila za sve važne događaje u svom životu.

15.06.2024 13:13

KEJT MIDLTON NIJE SLUČAJNO ODABRALA BELU HALJINU: Kakvu poruku šalje princeza izborom garderobe omiljene kreatorke (FOTO)
Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

Princeza Kejt Midlton (42) pojavila se prvi put u javnosti posle šest meseci  i gotovo tri meseca nakon što je objavila da se leči od raka. Ona se pojavila danas na Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour, sa svojom porodicom u Londonu.

Nasmejana Kejt je bila u raskošnoj kraljevskoj kočiji sa svojim suprugom, princem Vilijamom i decom koja prolazila ulicama Londona. Uz široki osmeh princeza je pozdravlja narod koji je došao da prisustvuje ovoj velikoj ceremoniji, ali i da vidi nju.

Simbolika haljine

I ovog puta Kejt je pokazala zašto je kraljica stila, pa je za ovo pojavljivanje odabrala vrlo upečatljivu kombinaciju. Britanska princeza je obukla belu haljinu sa potpisom Dženi Pekam, koja je jedna od njenih omiljenih dizajneriki. 

Savršena bela haljina imala je crne ukrasne detelje od trake u vidu ogromne mašne na njenom desnom ramenu, kao i crne trake na struku, dok je sam kroj isticao princezinu vitku liniju. Kejt je kosu vezala u elegantnu, nisku punđu, a na glavi je, kako nalaže tradicija u ovakvim situacijama, nosila šešir Filipa Trejsija, naravno bele boje sa crnim ukrasom, koji se savršeno uklopio uz njenu haljinu, piše Page six. 

Tanjug/Yui Mok/PA via AP

Kejt Midlton nije slučajno odabrala baš ovu haljinu sa potpisom njene omiljene dizajnerke

Kejt je obula egenantne bele salonke, dok je kompletan autifit zaokružila crnom pisma tašnom. Bila je diskretno našminkana, a od nakita je nosila samo bele biserne minđušama. Na levom reveru haljine je imala broš koji predstavlja oznake Irske garde, čiji je počasni pukovnik. 

Kako kod Kejt Midlton nema promašaja, ni slučajnosti kad je u pitanju izbor garderobe jasno je zašto je odabrala baš ovu belu ovu haljinu. Kejt je nosila elegantnu toaletu čuvene britanske dizajnerke Dženi Pekam čije komade je odevala za sve važne događaje u svom životu - pre svega kad je javnosti predstavljala svoje naslednike pri izlasku iz bolnice Sent Meri. 

Izborom ove haljine princeza od Velsa kao da je želela da poruči da nema nameru da se preda u borbi sa rakom, a da je dolazak na paradu za nju ravan rođenju njene dece.  

Svojim izgledom Kejt je bacila u zasenak sve ostale članove britanske kraljevske porodice uključujući svog supruga, kralja Čarlsa i njegovu ženu kraljicu Kamilu. 

Tanjug/Yui Mok/PA via AP

Princeza od Velsa bacila je u zasenak sve ostale članove britanske kraljevske porodice

 

Za svoje sinove Kejt je odabrala elegantno teget odelo, dok je princeza Šarlot nosila teget haljinu i bele cipele koje su bile u skladu sa autfitom njene majke. 

Čak se i kraljica Kamila potrudila da bude u istom belom tonu sa Kejt noseći jednostavnu belu haljinu sa belim šeširom. Na ovaj način kraljica je nedvosmisleno poručila da je čvrsto stoji uz Kejt tokom njene borbe sa kancerom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)