Zanimljivosti

PORODICA SE OKUPILA OKO KEJT MIDLTON: Došlo je do ključnog trenutka u njenom lečenju, evo šta se promenilo

Povlači se na selo kako bi se oporavila.

03.06.2024 18:40

PORODICA SE OKUPILA OKO KEJT MIDLTON: Došlo je do ključnog trenutka u njenom lečenju, evo šta se promenilo
Profimedia

Prijateljica Kejt Midlton izjavila je za Vanity Fair da je princeza dostigla kritičnu tačku u borbi protiv raka i da se sada oporavlja. Dodala je da je to veliko olakšanje jer Kejtino telo prihvata terapiju i lekove, i ona se oseća mnogo bolje. 

Takođe je naglasila da je njena borba za zdravlje bila i ostaje "veoma teška i zabrinjavajuća" za kraljevsku porodicu.

Profimedia

Kejt i Vilijam sa decom

Dodala je i da su se svi, uključujući njenog supruga princa Vilijama, "okupili oko nje" kako bi joj pružili podršku.

Sve objavila u emotivnoj poruci

Od kada je u martu objavila da boluje od raka, Kejt Midlton nije javno govorila o svojoj dijagnozi. U emotivnoj video poruci tada je otkrila da je bila podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, a iz Palate su potvrdili da neće objavljivati detalje njene bolesti.

Poslednji put je viđena u javnosti u decembru 2023. godine na božićnoj misi. Nakon toga, Kensingtonska palata je saopštila da je imala planiranu operaciju abdomena. Princezino tromesečno odsustvo iz očiju javnosti zabrinulo je fanove i podstaklo niz teorija zavere o njenom zdravlju, koje je nakratko prekinula objavljivanjem snimka u martu.

Nije preuzela službene dužnosti

Iako Daily Mail prenosi da se Kejt poslednjih nedelja češće viđa van kuće dok provodi vreme sa porodicom, što su mnogi shvatili kao znak njenog oporavka, iz Palate ističu da joj je potrebno više vremena za potpuni oporavak i da ti izlasci ne znače da se vraća na službene dužnosti.

Kako se saznaje, a prenosi Story.hr, Kejt još uvek nije preuzela svoje službene dužnosti i javne nastupe, ali je dobro upućena u sve i prati izveštaje od kuće.

Prince of Wales/Kensington Palace via AP

Kejt sa decom

- Ključna stvar za nju sada je da izbegne bilo kakav stres ili anksioznost i pokuša da ozdravi, rekao je izvor za The Daily Beast, dodajući da će Kejt provesti leto sa porodicom na selu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)