Zanimljivosti

"VILIJAM JE UZNEMIREN I LJUT ZBOG KEJT": Uprkos njenoj bolesti, princ je primorao na neprijatan čin samo da bi sačuvao ugled porodice

Spekulacije se samo nižu!

13.05.2024 10:15

"VILIJAM JE UZNEMIREN I LJUT ZBOG KEJT": Uprkos njenoj bolesti, princ je primorao na neprijatan čin samo da bi sačuvao ugled porodice
Credit: Shout / Ferrari / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), šokirala je javnost krajem marta ove godine kada je otkrila da se bori s rakom i da će biti podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji. Nakon što su se širile spekulacije o njenom zdravlju i braku, Kejt je odlučila da stane pred javnost kako bi razjasnila situaciju.

Izvori iz palate tvrde da je princ Vilijam bio izuzetno uznemiren zbog teorija zavere i glasina koje su kružile internetom o zdravstvenom stanju njegove supruge. "Bio je uznemiren i ljut zbog glasina oko Kejt", izjavio je bivši zaposleni za People.

Kraljevski dopisnik Valentin Lov je za princa rekao: "Vilijam je čvrst, ponekad tvrdoglav. To će mu, kao i njegov naglasak na porodičnom životu, dati okosnicu i snagu da prebrodi ovo".

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam

Na društvenim mrežama su krenule razne spekulacije o Kejt i njihovom braku u period kada se ona nije pojavljivala u javnosti. Čak su se pojavile tvrdnje da su fotografije sa njenom majkom zapravo montirane i da to nije ona, već dvojnica. Raspravljalo se o Vilijamovoj neveri i klimavosti njihovog braka.

Zbog svega toga, princ Vilijam je bio odlučan da promeni javno mnjenje. Iako nije poznato da li je direktno nagovorio Kejt da se obrati javnosti, šuška se da je neko iz palate svakako pogurao na ovaj korak.

Prvo su smislili način da vest saopšte njihovoj deci, Džordžu, Šarlot i Luisu, a zatim i ostatku sveta. Kada je Kejt otvoreno progovorila o svojoj dijagnozi, ružne priče su prestale.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)