Dete POSLALI DEVOJČICU KUĆI, REKLI SU RODTELJIMA DA IMA GRIP: Očajna majka je kod kuće pretražila simptome i hitno vratila dete u bolnicu!! 07:20
Odrasli NAPIPALA SAM OVO U GRUDIMA I POMISLILA DA NIJE NIŠTA - zet me je ubedio da se testiram: Pogledao me je užasnuto i rekao "To je..." 17:10
Odrasli OBOLEO JE OD RAKA DEBELOG CREVA, ALI TO NIJE ONO NAJGORE! Sa ljudima je želeo da podeli nešto izuzetno važno : Ovo SVI moraju da znaju! 09:40
Odrasli TEST KOJI OTKRIVA ALCHAJMEROVU BOLEST 10 GODINA PRE DIJAGNOZE: Pre pojave prvih simptoma, proverite OVO 08:30
Odrasli GODINAMA JE MISLILA DA JE SAMO PREHLAĐENA, a onda su joj lekari saopštili nešto stravično: Gospođo, vaša glava uopšte nije pričvršćena kako treba! (FOTO) 19:10
Odrasli DOKTORI MI NISU VEROVALI, VRATILI SU ME KUĆI I REKLI DA JE SAMO UGANUĆE: Šokirala sam se kad su otkrili šta mi je raslo u nozi, 3 simptoma su me razarala! 14:40
Odrasli SVAKI UDAH JOJ JE PRIČINJAVAO BOL, lekari su je vratili kući uz objašnjenje da ima grip i alergiju: Prvi simptom RAKA PLUĆA je ignorisala godinama, a onda ju je zaboleo prst na nozi! (VIDEO) 07:30
Odrasli BUDIO SAM SE U POTPUNO MOKROM KREVETU - nisam znao da je to simptom strašne bolesti! A onda su se pojavila još 4 nikad ČUDNIJA znaka - RAK! 15:20
Vesti ZLA KOB 3 SESTRE ZAPREPASTILA I LEKARE: Sve je počelo sa njihovom majkom kad su bile devojčice! (VIDEO) 19:30
Odrasli KAD POČNETE DA MRŠAVITE I KOŽA DA ŽUTI - VEĆ JE KASNO: Razlog broj 1 zbog čega je RAK PANKREASA sve češći kod mladih 19:55
Odrasli VIŠE OD 1.000 SRBA GODIŠNJE UMRE OD ZABORAVLJENE VRSTE RAKA: Dok ljudi shvate da imaju OVE simptome - bolest je već napredovala 16:20
Odrasli TEST ZA TRUDNOĆU JE BIO POZITIVAN - dok sam se radovala nisam znala šta u stvari nosim u stomaku! U mojoj utrobi nije rasla beba! 09:40