Zanimljivosti

OVAJ POTEZ PRINCA VILIJAMA OTKRIVA U KAKVOM JE STANJU KEJT ZAPRAVO: Sve vreme je bio uz nju, evo šta se promenilo

Jedna promena nam govori kako je princeza.

09.05.2024 10:55

OVAJ POTEZ PRINCA VILIJAMA OTKRIVA U KAKVOM JE STANJU KEJT ZAPRAVO: Sve vreme je bio uz nju, evo šta se promenilo
Tanjug/AP

Nakon meseci posvećenosti porodici i podrške svojoj supruzi tokom teške borbe sa rakom, princ Vilijam se polako vraća svojim redovnim dužnostima. Sledeće nedelje, planira da provede dva dana u Kornvolu, što će mu biti prvo noćenje izvan porodičnog doma od kako je princeza od Velsa dobila dijagnozu.

Ovo putovanje predstavlja ne samo povratak u normalan ritam, već i ohrabrujući znak da se Kejt Midlton uspešno oporavlja nakon preventivne hemoterapije. 

Vilijamov ponovni angažman u obavezama pokazuje njegovu spremnost da ponovo preuzme svoju ulogu, pružajući podršku svojoj supruzi i porodici u ovim izazovnim vremenima.

Sve otkazao zbog Kejt

Sve otkazane obaveze i događaji koje je princ Vilijam prethodno imao, svedoče o njegovoj predanosti brizi o Kejt i njihovo troje dece, Džordžu, Šarloti i Luisu, koji su bili njegova najveća podrška tokom ovog perioda.

printscreen/instagram.com

Evo kako se Kejt Midlton zapravo oseća

Odlazak u Kornvol pruža Vilijamu priliku da se posveti svojim dužnostima i obavezama, dok istovremeno pruža prostor za Kejtin oporavak. Provešće dva dana van porodičnog doma što označava veliki korak napred ka povratku u uobičajeni ritam života, donoseći sa sobom nadu i optimizam za budućnost porodice.

Nakon ovog kratkog putovanja, princ se raduje povratku kući svojoj porodici i sa sobom nosi duboku zahvalnost za podršku koju su mu pružili tokom ovog izazovnog perioda.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)