Zanimljivosti

PRINC VILIJAM PREKRŠIO NAREDBU POKOJNE KRALJICE: Progovorio o porodičnim tajnama, ovome se od njega niko nije nadao! (FOTO)

Britanski prestolonaslednik je rekao da on i njegova supruga Kejt Midlton insistiraju da deca provode što manje vremena ispred ekrana.

21.04.2024 12:20

PRINC VILIJAM PREKRŠIO NAREDBU POKOJNE KRALJICE: Progovorio o porodičnim tajnama, ovome se od njega niko nije nadao! (FOTO)
Matt Porteous / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam po prvi put je otkrio detalje porodičnog života. Kako piše britanski San on je otkrio da voli da gleda svoju decu kako se igraju sa svojim rođacima. Britanski prestolonaslednik je rekao da on i njegova supruga Kejt Midlton insistiraju da deca provode što manje vremena ispred ekrana i da se igraju društvenih igara, pa otkrio koje su im omiljene. Kako je rekao, omiljene igre njegove dece su monopol i riziko. 

Tanjug/AP

Vilijam i Kejt insistiraju da njiova deca imaju što normalnije detinjstvo

Monopol je zabranjen, ali...

Princ od Velsa je i dočarao delić atmosfere kako to izgleda kad se njegova deca igraju sa rođacima.
- Kada vidim da se moja deca igraju sa decom mojih rođaka to mi je uvek posebno. Najviše vole monopol i riziko, to su dobreigre i traju satima. Nekad i ja igram s njima, ljutim kao i svi kad izgubim, avolim da igram društvene igre s mojom decom - otkrio je Vilijam.

Malo je poznato da je kraljica Elizabeta II svojevremeno zabranila igranje monopola na dvoru. To je otkrio njen sin princ Endrju koji je 2008. prilikom jedne posete dobio monopol, ali se ljubazno zahvalio i odbio poklon.

- Nije nam dozvoljeno da igramo monopol kod kuće. Može da postane previše opaka i da izazove svađe u porodici - rekao je tada on.

Vilijam i Kejt se trude da njihova deca imaju što normalnije odrastaje. Kao i svi mališani obožavaju da se igraju. Princ Džordž kao najstariji najviše voli video igrice, kao i princeza Šarlot i najmlađi princ Luis, ali se njihovi roditelji trude da im ograniče vreme ispred ekrana i insistiraju da više vremena provode napolju. 

 

 

 

Princ i princeza od Velsa imaju veliku pomoć i podršku od specijalno obučene dadilje Marije Boralo, koja se školovala na poznatom koledžu Norland, iz kog dolaze najbolje dadilje na svetu. Ona je uz kraljevski par od 2014. godine kada je prvorođeni princ Džordž imao samo osam meseci.

Prema strogom rasporedu za koji je školovana vreme za spavanje dece je najčešće oko 19 časova, nova hrana i ukusi se uvode svakih nekoliko dana, a mališani se najviše igraju napolju po kiši ili suncu.
Insistira se na vožnji biciklom, igranje sa psima, čak se deca od malih nogu uče baštovanstvu. 

Dadilja putuje svuda sa kraljevskom porodicom, pa se u nekiliko navrata mogla videti u pozadini zvaničnih fotografija Vilijama i Kejt kako vodi računa o mladim prinčevima i princezi. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (2)

Jelica

22.04.2024 07:17

Celu planetu opljačkali , deset narednih kolena pliva u krvi, ali, onopol je zabranjen...koji licemerii

Miroslav

24.04.2024 10:35

Komunjare ne vole monarhiju. Zato i pišu o članovima monarhistickih porodica sve najgore. Britanska monarhisricka porodica je uvek nastojala da bude korektna i bila je uvek nosilac suvereniteta svoje države. Pogledajte sve monarhisticke države i u Evropi i u svetu. To su najjače i najsuverenije države. Kamo sreće da i mi u našoj Srbiji vratimo monarhiju ali kod nas je još uvek jako mnogo potomaka komunista koji su u svojim komunistickim porodicama koji su vaspitavani da mrze monarhiju pa i da mrze Srbiju. Sada se takvi predstavljaju kao borci za ljudskih prava a svima je poznato koliko su komunisti povredili ljudska prava i prava na život obrazovanoj građanskoj klasi Srbije. Kod nas nažalost nista ne moze da se promeni jer kod nas vladaju deca komunizma.