Zanimljivosti

SLEDI NAJTUŽNIJI DAN ZA VILIJAMA I KEJT: Sudbina se okrutno poigrala sa njima (FOTO)

Nakon objave da princeza od Velsa ima rak, neke stvari više neće biti iste.

11.04.2024 18:21

SLEDI NAJTUŽNIJI DAN ZA VILIJAMA I KEJT: Sudbina se okrutno poigrala sa njima (FOTO)
Profimedia

Princ i princeza od Velsa poslednjih meseci prolaze kroz veoma tešak period. Naime, nakon što je kraljevska porodica veoma uzdrmana optužbama koje je izneo princ Hari, usledile su i druge loše vesti. Palata je objavila da kralj Čarls III boluje od raka, a samo nekoliko nedelja kasnije isto je objavila i Kejt Midlton. Usledili su bolni dani za poznati kraljevski par. 

Kejt i Vilijam su se povukli iz javnosti te malo ko zna šta se zapravo dešava u njihovom domu i sa njihovom porodicom. Sada, prvi put nakon otkrivanja princezine dijagnoze imaju važan datum koji više nema istu dinamiku slavlja. Naime, 29. aprila princ i princeza obeležiće 13. godišnjicu braka. Sudbina se okrutno poigrala sa supružnicima. Umesto romantičnog slavlja ljubavi, sada je sve u znaku Kejtine borbe sa kancerom i terapijama koje je počela da prima.

Profimedia

Kejt je nedavno saopštila da boluje od raka

Kada se pogleda poslednjih nekoliko meseci, činilo se da su princ i princeza zaljubljeniji nego ikada i da njihovoj sreći ništa ne može stati na put. Nežni pogledi i dodiri u javnosti ono su o čemu je ceo svet pričao. Ponašali su se poput tinejdžera koji su tek uplovili u vezu. Međutum, niko se nije nadao da će nakon jedne abomalne operacije koju je Midlton imala u januar sve da se promeni. Tada joj je data opaka dijagnoza sa kojom se uhvatila u koštac.

Fanovi im od tada šalju podršku u njihovoj borbi, a oni su rešili da se ne oglašavaju više o situaciji u kojoj su se našli. Svi su mislili da će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti za Uskrs, međutim, to se nije desilo. Samo su kralj Čarls III i kraljica Kamila viđeni na javnoj proslavi.

Tanjug/AP

Venčanje Kejt i Vilijama

RASKOŠNO VENČANJE KEJT I VILIJAMA

Vilijam i Kejt Midlton 29. aprila 2011. godine razmenili su bračne zavete pred gotovo 2.000 zvanica u opatiji i televizijskom i internet publikom koja se meri u stotinama miliona, a neke procene govore i dve milijarde ljudi. Duhovni lider Engleske crkve, arhiepiskop Kenterberijski Roan Vilijams proglasio je par zvanično venčanim.

Princ Vilijam i njegova mlada Kejt Midlton, poljubili su se dva puta na balkonu Bakingemske palate. Praćeni budnim pogledima hiljada okupljenih, mladi par pojavio se na balkonu uz pratnju kraljevske porodice i porodice Kejt Midlton. Vilijam i Kejt su se poljubili dva puta, prvi put kratko. Iznad Bakingemske palate, avioni kraljevskog vazduhoplovstva preleteli su okupljene.

Venčanica je bila od belog satena, boje slonove kosti, sa šlepom dugačkim 2,70 metara. Prednji deo i rukavi su potpuno od čipke. Kejt Midlton nosila je veo i bidermajer od belog cveća. Nevesta britanskog princa nosila je puštenu kosu preko ramena, kako obično nosi, dijademu i dugačke minđuše. Dijadema Kejt Midlton je delo Kartijea, a pripadala je kraljici Elizabeti Drugoj, koja ju je dobila od kraljice majke na 18. rođendan.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)