Zanimljivosti

KEJT I VILIJAM PREKINULI ĆUTNJU NA USKRS: Samo jedno su imali da poruče javnosti (FOTO)

Prvi Uskrs kraljevske porodice nakon loših dijagnoza princeze i kralja.

31.03.2024 14:58

KEJT I VILIJAM PREKINULI ĆUTNJU NA USKRS: Samo jedno su imali da poruče javnosti (FOTO)
Foto: Shutterstock

Poslednjih nedelja kraljevska porodica se suočiva sa velikim izazovima. Prvobino je objavljeno da kralj Čarls III ima rak, a nedugo nakon njega objava je stigla i za princezu od Velsa Kejt Midlton. Danas obeležavaju prvi Uskrs nakon ovih loših vesti.

Iako se nisu oglašavali u javnosti nakon Kejtine objave da ima rak, princeza i princ su prekinuli tišinu nastalu ovim šokantnim informacijama. Naime, na njihovim profilima na društvenim mrežama usledile su objave.


Princ i princeza od Velsa prekinuli su uskršnji odmor kako bi podelili niz postova na društvenim mrežama u kojima su istakli neke od njihovih ključnih kraljevskih trenutaka i angažmana iz marta meseca. Prelazeći na Instagram priče tokom vikenda, tim za društvene mreže princa Vilijama i princeze Kejt je postavio seriju fotografija i video isečaka koje su predstavili kao „premotavanje marta unazad“.

 

 


Među najzanimljivijim događajima, Vilijam (41) i Kejt (42) uključili su pohvale za proslavu Dana Svetog Davida, proslavu njihovih velških pukova, lansirnu platformu za nagradu Earthshot, Dan Komonvelta 2024, upoznavanje briljantnih mladih ljudi, proslavu 25 godina Dajane nagrade, Dan Svetog Patrika i rešavanje problema beskućnika u Šefildu."


Kraljevski par je pored toga odao počast duboko dirljivoj poruci princeze Kejt o dijagnozi raka koju su napisali „Poruka od Ketrin, princeze od Velsa“.


Poruka princa Vilijama i princeze Kejt na društvenim mrežama dolazi nakon što su započeli svoj privatni uskršnji raspust sa svoje troje dece, princom Džordžom , princezom Šarlotom i princom Luisom.
 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)