Zanimljivosti

ISPLIVALE PAPARACO FOTOGRAFIJE KEJT I VILIJAMA: Poruka koju su poslali jasno govori o njihovom planu! (VIDEO)

Kraljevska porodica nedeljama je u centru pažnje svetske javnosti.

21.03.2024 10:15

ISPLIVALE PAPARACO FOTOGRAFIJE KEJT I VILIJAMA: Poruka koju su poslali jasno govori o njihovom planu! (VIDEO)
Tanjug/AP

Danima unazad svet željno iščekuje bilo kakve informacije o zdravstvenom stanju princeze od Velsa Kejt Midlton. Objavljivane su fotošopirane fotografije, navodni snimci princa Vilijama i Kejt Midlton sa farme, a onda su se razvile i teorije zavere koje se ne zaustavljaju.

Dok je u javnosti, medijima i na društvenim mrežama Kejt tema broj jedan, britanski dvor mudro ćuti o svemu. Svi se nadaju da će se neka konkretna informacija dobiti u narednim danima kako bi se zaustavio haos koji je zavladao. 

Foto: Shutterstock

princ vilijam i kejt midlton su u centru pažnje svih svetskih medija

Do tada, isplivavaju snimci poznatog para koji se šire društvenim mrežama. Paparaco fotografije princeze i princa koje su nastale na početku njihove ljubavi ponovo su dobile na popularnosti. Izlasci, žurke, ples u klubu, sve je to svojevremeno zabeleženo dok se još nije ni slutilo da će Kejt zaista postati princeza.

Međutim, u moru fotografija, jedna je posebno privukla pažnju. Na njoj su Kejt Midlton i princ Vilijam u veoma opuštenom izdanju. Leže zajedno uživajući u nekoj svojoj ludoriji, a princ je u kadru raskopčane košulje dok mu na grudima piše krupno KING (kralj). 

 

 

Jasno je da su još tada planirali da Vilijam preuzme presto iako je na tronu u Velikoj Britaniji tek bila kraljica Elizabeta II. Vilijam je u redu za presto tek nakon kralja Čarlsa III tako da će do krunisanja ipak morati da sačeka. 

 

 

Međutim, poslednjih dana spekuliše se i to da postoji mogućnost da će kralj Čarls III da abdicira usled zdravstenih problema i borbe sa kancerom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)