Zanimljivosti

ONI SU VIDELI KEJT, A NJIHOVA REAKCIJA JE ŠOKANTNA: Više nema dileme, snimak sve pokazuje! (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana britanski mediji objavili su snimak na kome su navodno princ i princeza.

19.03.2024 15:06

ONI SU VIDELI KEJT, A NJIHOVA REAKCIJA JE ŠOKANTNA: Više nema dileme, snimak sve pokazuje! (VIDEO)
Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton polovinom januara imala je operaciju abdomena, a bolnicu je navodno napustila 29. januara. Od tada kreće drama kojoj se ne vidi kraj. Kejt se nije oglašavala od tada, a britanski dvor je mudro ćutao o svemu što se tiče princeze, njenog oporavka i zdravstvenog stanja. Kada su se u svetskim medijima, na društvenim mrežama i generalno u javnosti razbuktale teorije zavere o sudbini Kejt Midlton, usledio je pokušaj "gašenja požara".

Profimedia

Misterija nestanka Kejt Midlton

Naime, tokom večeri britanski tabloid San objavio je kako su princ Vilijam i Kejt Midlton viđeni u prijatnoj šetnji na farmi. Nekoliko sati kasnije TMZ je objavio njihov paparaco snimak. 

 

 

Međutim, sve sluti na to da je ovo još jedan loš potez britanskog dvora. Nakon što je otkriveno da je princezina fotografija za Dan majki zapravo fotošop, sada je gotovo sigurno da ni na objavljenom snimku nije Kejt. Analizirajući objavljen video, jasno je da devojka samo liči na britansku princezu. Ono što je dodatno unelo zabunu jesu okolnosti u kojima je nastao snimak. Naime, dok bukvalno ceo svet priča o Kejt Midlton, ona na snimku navodno opušteno šeta pored brojnih meštana koji na nju ni ne obraćaju pažnju. Oni su svedoci prevare uživo koja se odvojila u Velikoj Britaniji.

 

 

Niko od njih kao da nije ni pomislio da je to princeza koja je iz javnosti nestala pre dva meseca. Zumirajući objavljen snimak jasno je da postoje i druge neusaglašene stvari, a koje bi mogla ukazati da se radi o dvojnicima poznatog para.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)