Zanimljivosti

JAVNO JE POMENULA KEJT MIDLTON, O REAKCIJI VILIJAMA SVI GOVORE: Sve je rečeno u jednoj reči (FOTO)

Povratak prinčevskim dužnostima.

18.04.2024 20:30

JAVNO JE POMENULA KEJT MIDLTON, O REAKCIJI VILIJAMA SVI GOVORE: Sve je rečeno u jednoj reči (FOTO)
Tanjug/AP

Princ Vilijam je sa zahvalnošću prihvatio dobre želje za Kejt Midlton i kralja Čarlsa III usred njihovog lečenja raka tokom njegovog povratka na kraljevski posao.

Princ od Velsa (41) se 18. aprila prvi put javno angažovao otkako je njegova supruga sa svetom podelila vest o njenoj dijagnozi raka. Izgledao je dirnut kada ga je volonter u dobrotvornoj organizaciji za distribuciju hrane Surplus to Supper u Sanberiju na Temzi iznenadio željama za njegovu suprugu princezu Kejt, i njegovog oca, kralja, koji su oboje odložili javne dužnosti dok su se lečili od raka.

- Oh, neke karte, veoma ste ljubazni. Hvala vam puno - rekao je princ Vilijam volonterki Rejčel Kandapa u video snimku koji je podelila Lizi Robinson sa ITV-a.

Kada je Candapa (71) rekla princu da pazi na njegovu ženu, stavio je ruku na njeno rame i rekao: "Hoću", preneo je britanski Telegraf.

 

 

Druga stanica Princa od Velsa bila je u centru Hanvort centra, omladinskom centru koji pruža niz usluga za stvaranje bezbednije i bolje povezane zajednice. Tamo je dobio buket i još lepih želja za princezu Kejt.

Međutim, princ Vilijam je zadržao pažnju na poslu koji su obavljali na smanjenju bacanja hrane.

- Mogli ste da vidite da je veoma želeo da se fokusira na nas i da zaista nauči kako utičemo na zajednicu kojoj služimo. Rekao je mladim ljudima da su zaista pomogli da mu da sliku onoga što radimo i koliko je važno to je zajednici - rekao je direktor programa koji je posetio kraljević.

Bakingemska palata objavila je dijagnozu 75-godišnjeg kralja Čarlsa III 5. februara u izjavi nakon njegovog lečenja benigne uvećane prostate u januaru, iako je portparol potvrdio da to nije rak prostate.
Nekoliko nedelja kasnije, 22. marta, 42-godišnja princeza od Velsa je u video poruci objavila da je na hemioterapiji nakon postoperativnih testova posle njene abdominalne operacije u januaru da je „utvrdio da je rak bio prisutan“.

i-Images / Eyevine / Profimedia

princ vilijam

Izlasci princa Vilijama povezani sa rešavanjem rasipanja hrane obeležili su njegov povratak na kraljevsku dužnost nakon nekoliko nedelja odmora sa porodicom nakon objave princeze Kejt i tokom školskog raspusta za njihovu decu, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa. 

Princ od Velsa je na sličan način počistio svoj kalendar nakon princezine abdominalne operacije 16. januara kako bi bio uz nju i održavao raspored njihove dece što je moguće normalnijim.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)