Zanimljivosti

KEJT I VILIJAM DONELI DRASTIČNU ODLUKU: Zbog princezine bolesti primoranu su da učine ovaj potez!

Sve u svrhu što veće privatnosti.

16.04.2024 13:00

KEJT I VILIJAM DONELI DRASTIČNU ODLUKU: Zbog princezine bolesti primoranu su da učine ovaj potez!
Profimedia

Od kada je objavljeno da Kejt Midlton boluje od raka, britanski mediji ne prestaju da prate u stopu članove kraljevske porodice ne bi li saznali neki detalj o stanju princeze od Velsa. S obzirom na to da je bilo očekivano da će se pojaviti na svečanosti za Uskrs, a do toga ipak nije došlo, to je javnost još više uznemirlo. Palata se nije oglasila o daljem toku lečenja princeze, kao ni o njenom trenutnom stanju. Sve o bolesti znamo samo iz par minuta video-snimka koje je Kejt objavila na svom Istagramu krajem marta.

- Analize, rađene posle operacije, pokazale su da je rak prisutan. Moj medicinski tim je savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi lečenja - rekla je tada Kejt.

Sada su isplivale nove informacije o princezi i princu od Velsa. Oni će se navodno presliti kako bi imali više privatnosti i komotiteta u daljem toku lečenja.

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam prave planove za dalji tok princezinog lečenja

Princ Vilijam i Kejt Midlton navodno kuju iznenađujuće planove da pretvore tajni dom u nešto kao utočište u okviru princezinog procesa oporavka. Navodi se da kraljevski par razmišlja o renoviranju i proširenju malo poznatog zdanja od crvene cigle pored njihove rezidencije Adelajd Kotadž u Vindzoru. Porodica, koja se preselila na imanje u Berkširu krajem leta 2022, trenutno deli svoje vreme između vikendice sa četiri spavaće sobe i svog cenjenog skloništa Anmer Hal na imanju Sandringem, piše Miror.

Dok Adelajd Kotadž nudi idealnu lokaciju zbog svoje blizine škole Lambruk koju pohađaju princ Džordž , princeza Šarlot i princ Luis. Međutim, ova odluka nije bez izazova, jer izvori ukazuju da je princ od Velsa „svestan javnog nadzora“ u vezi sa kraljevskim izdacima i da oprezno pristupa ličnom finansiranju troškova.

- Oni (Vilijam i Kejt) apsolutno obožavaju Adelejd Kotidž, ali skoro da odgovara celoj porodici, dok je Anmer Hol mnogo veći sa prostranim terenima. Koliba Adelajd se koristi kao nekretnina za vreme dok su deca u školi u blizini, a Anmer Hal je za duge vikende i praznike - rekao je izvor za OK!

Insajderi su prelili pažnju na planove za renoviranje oronulog zdanja od crvene cigle sa ciljem da ga pretvore u savršeno sklonište za  kraljevsku porodicu i njihove pomoćnike. Dok je projekat u pauzi dok se princeza od Velsa fokusira na svoj oporavak, planovi navodno tinjaju u pozadini, spremni da krenu u akciju kada dođe vreme.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)