Zanimljivosti

NOVI UDAR NA KEJT MIDLTON: Mediji bruje da je za sve kriva navodna ljubavnica princa Vilijama! (FOTO)

Teorije zavere o princezi od Velsa i problemima u njenom braku eksplodirale su na društvenim mrežama.

13.03.2024 12:37

NOVI UDAR NA KEJT MIDLTON: Mediji bruje da je za sve kriva navodna ljubavnica princa Vilijama! (FOTO)
Profimedia

Nakon debakla sa dorađivanom fotografijom Kejt Midlton sa decom, usledio je novi udar na princezu od Velsa. Njeno povlačenje iz javnosti kako bi se oporavila nakon operacije stomaka koju je imala 16. januara u londonskoj bolnici izazvalo je pravu poplavu tračeva i teorija zavere.

Ulje na vatru nehotice doliva Kensingtonska palata svojim nemuštim objašnjenjima, pa nagađanja o tome šta se zapravo događa sa voljenom princezom bujaju kao pečurke posle kiše. 

- Nešto užasno nije u redu. Ideja da Kejt nije mogla da sedi za jedno fotografisanje govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što iko zna - rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj porodici o zdravstvenom stanju princeze Kejt Midlton za britanski The Post.

 

 

Teorije zavere 


Nakon skandala sa fotošopiranom slikom, u ponedeljak su fotografi napokon snimili Kejt kako napušta dvorac Vindzor i seda u auto sa  suprugom princem Vilijamom. 

Međuti, mutna slika na kojoj je ona okrenula glavu u stranu dovela je do prave eksplozije novih tračeva i zavera da sa britanskim prestolonaslednikom u automobilu uopšte nije bila Kejt Midlton već njegova navodna ljubavnica Sara Rouz Hanberi markiza od Čolmondelija. 

Priča je eksplodirala na mreži X, nekadašnjem Tviteru, a korisnici su pokušali da dokažu ovu teroriju upoređujući sliku osobe u autu sa Vilijamom i markize Hanberi. Ona sa suprugom i troje dece živi u blizini rezidencije princa Vilijama i Kejt Midlton, te da je bila vrlo bliska prijateljica princeze od Velsa.

Tračevi o navodnoj aferi princa Vilijama i lepe markize pojavili su se 2019. kada su njih dvoje navodno viđeni na romantičnoj večeri. Prošlog proleća španski mediji su objavili priču o navodnoj žestokoj svađi Kejt Midlton i princa Vilijama upravo zbog Rouz Hanberi koju mnogi i danas optužuju za turbulencije u braku kraljevskog para.

Pisalo se da je britanski prestolonaslednik proveo romatičnu večeru sa ljubavnicom za Dan zaljubljenih, što je razbesnelo njegovu ženu koja je nakon svađe sa mužem očitala bukvicu i suparnici.

Ipak, lepa markiza je viđena i na krunisanju kralja Čarlsa III prošlog maja, a potom u avgustu kako se zabavlja u društvu upravo Kejt Midlton na jednom festivalu.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timeless🐆 (@timelessmagg)

 

Ko je fatalna markiza?

Lejdi Sara Rouz Hanberi već generacijama je povezana sa kraljevskom porodicom. Njena baka lejdi Elizabet Lambert bila je jedna od deveruša na venčanju kraljice Elizabete II. Sama Sara Rouz je izuzetno lepa i jedno vreme je bila model, a bavila se i političkim istraživanjem.

Ona sada upravlja imanjem svog muža, Dejvida Roksavaga koji je 23 godine stariji od nje i s kojim ima troje dece, 15-godišnje blizance i osmogodišnju ćerku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)