Zanimljivosti

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM USLIKANI U AUTOMOBILU: Da li to dvor "gasi vatru" posle skandala sa fotografijom? (FOTO)

Pretpostavlja se da se princeza od Velsa uputila na privatni sastanak

11.03.2024 16:26

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM USLIKANI U AUTOMOBILU: Da li to dvor "gasi vatru" posle skandala sa fotografijom? (FOTO)
Foto: Tanjug-AP, Credit: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, danas je bila u centru pažnje kada je zajedno sa princem Vilijamom napuštala zamak Vindzor, samo nekoliko sati nakon što se izvinila zbog uređivanja porodične fotografije objavljene na Majčin dan. Iako su bili zajedno, umesto povratka u zamak, Kejt se, kako navode britanski mediji, uputila na privatni sastanak, dok je princ od Velsa otišao u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Dana Komonvelta.

Skandal sa uređivanjem porodične fotografije, koja je objavljena povodom Majčinog dana, doveo je Kensingtonsku palatu pod pritisak da objavi originalnu fotografiju. Fotografija je izazvala polemike nakon što su svetske foto-agencije primetile znakove digitalnog uređivanja, poput nedostatka dela rukava princeze Šarlot i neusklađenih ivica njenog zgloba i suknje, kao i položaja patentnog zatvarača Kejt. Na fotogafiji je bilo još sijaset grešaka koje su nastale prilikom fotošopiranja.

 


Princeza Kejt Midlton danas se izvinila na društvenim mrežama, priznavši da povremeno eksperimentiše sa montažom kao mnogi fotografi amateri. Izrazila je nadu da su svi koji slave Majčin dan imali veoma srećan praznik.

 

 

Očekivalo se da će Kejt biti viđena u javnosti tek posle Uskrsa, nakon abdominalne operacije i dve nedelje provedene u privatnoj bolnici u Londonu u januaru. Iako nije poznato gde se princeza od Velsa uputila nakon što je napustila Vindzor, spekulisalo se o tome da je imala privatni sastanak. Dok je princ Vilijam u automobilu čitao beleške, Kejt je gledala kroz prozor.

Nakon današnjeg neočekivanog javnog nastupa i skandala sa uređivanjem fotografije, princeza od Velsa i princ Vilijam su ostali u centru pažnje javnosti, izazivajući brojne spekulacije i interesovanje za njihove dalje korake.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)