Zanimljivosti

PRVO OGLAŠAVANJE KEJT MIDLTON POSLE OPERACIJE: Princeza od Velsa poslala poruku javnosti uz posebnu fotografiju! (FOTO)

Na Instagram nalogu princa i princeze od Velsa osvanula je objava koju su svi dugo čekali

10.03.2024 11:02

PRVO OGLAŠAVANJE KEJT MIDLTON POSLE OPERACIJE: Princeza od Velsa poslala poruku javnosti uz posebnu fotografiju! (FOTO)
Profimedia

Britanska princeza Kejt Midlton konačno se oglasila na društvenim mrežama prvi put nakon operacije stomaka koju je imala 16. januara 2024. Na zvaničnoj Instagram stranici princa i princeze od Velsa pojavila se njena fotografija na kojoj nasmejana pozira okružena decom Luisom, Džordžom i Šarlot koje grli. 

 

 

Poruka princeze

U opisu fotografije stoji i zahvalnost same Kejt.

- Hvala vam za lepe želje i neprekidnu podršku protekla dva meseca. Želim svima srećan Majčin dan - pisalo je u opisu posta uz slovo ''C'' kao njen potpis.

Usledili su brojni komentari ispod njenog posta.

- Kad te vidim ovako srećnu srce mi poskoči od radosti! Imam osećaj kao da posle dugo vremena vidim veoma dragog prijatelja.

- Kakvo divno iznenađenje, Vaša visosti. Želim vam da se što pre u potpunosti oporavite.

- Divno je videti vas princezo od Velsa. Lepo izgledate.

- Predivna fotografija! Hvala vam što ste ovo podelili sa nama - bili su samo neki od komentara na post Kejt Midlton na Instagramu. 

Princeza Kejt Mildon operisana je sredinom januara u londonskoj bolnici, nakon čega se povukla iz javnosti i sa porodicom se oporavljala na njihovom imanju Norfolku.

Već više od mesec dana po društvenim mrežama se pojavljuju razne spekulacije u vezi sa njenim zdravljem, od toga da je u komi do priča kako je gotovo na samrti. 

Zabrinutost za zdravlje princeze od Velsa dovela je do toga da se oglasili i iz kraljevske palate i poručili da nema razloga za paniku i briku. 

- Kensingtonska palata je u januaru jasno stavila do znanja vremenske okvire princezinog oporavka i to i dalje stoji. Njeno zdravlje ide na bolje. Od samog početka smo bili jasni da će povratak princeze od Velsa uobičajenim dužnostima biti najdalje nakon Uskrsa - saopšteno je sa britanskog dvora.

Pre nekoliko dana se pojavila i paparaco fotografija Kejt sa majkom, ali ni to nije bilo dovoljno jer su krenule nove teorije zavere kako to nije ona već njena dvojnica.

Objavljivanjem fotografije sa decom Kejt je očigledno rešila da stavi tačku na sve spekulacije o svom zdravlju. Britanski mediji navode da je fotografiju koja je danas objavljena na zvaničnom Instagram nalogu princeze i princa od Velsa napravio upravo princ Vilijam tokom ove sedmice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)