Zanimljivosti

PRINCU HARIJU OVAJ POTEZ KEJT NEĆE MOĆI DA OPROSTI: Nove tajne kraljevske porodice (FOTO)

Dok se princeza oporavlja, princ se drži na distanci.

07.03.2024 15:10

PRINCU HARIJU OVAJ POTEZ KEJT NEĆE MOĆI DA OPROSTI:  Nove tajne kraljevske porodice (FOTO)
Foto: Shutterstock, Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se oporavlja od abdominalne operacije, međutim, njen dever princ Hari navodno joj nije uputio ni reči ohrabrenja za brži oporavak. Ako je suditi prema saznanjima kraljevskog stručnjaka Kristofera Andersona, između Kejt i Harija nije bilo nikakve komunikacije u proteklim nedeljama. 

Princeza je trenutno je fokusirana na svoj oporavak, suočavajući se sa zdravstvenim problemima bez podrške princa Harija, koji je odlučio da ostane na distanci usled trenutnih tenzija unutar kraljevske porodice. Anderson je sugerisao da Kejt, poput svog supruga princa Vilijama i njegovog oca kralja Čarlsa III, oseća izdaju od strane princa Harija i Megan Markl zbog optužbi koje je par izneo protiv kraljevske porodice od kada su se povukli sa kraljevskih dužnosti 2020. godine.

Tanjug/AP

Tenzije između Harija i Megan sa jedne i princa Vilijama i princeze Kejt sa druge strane se ne stišavaju

- Mislim da je nekada postojao odnos, prijateljstvo, između Harija i Kejt. Siguran sam on brine za nju, ali znam da ona ne želi imati ništa sa njima. Dinamika porodice se nije promenila. Svaki put kada je otišao tamo, dobio je hladan tuš i svestan je toga. Mislim da se plaši da će opet biti ista situacija. Prema mom saznanju, on nju nije kontaktirao, i to je ćorsokak. Oboje su na suprotnim stranama ovog zida i niko nema hrabrosti da ga preskoči i zaista napravi iskusan pokušaj - kaže Anderson za Us Weekly, a prenosi  "Marca".

Insajderi otkrivaju da je oporavak Kejt obavijen "pod velom tajne" unutar Kensingtonske palate, gde se odmara. Uprkos javnoj zabrinutosti i spekulacijama, Kensingtonska palata je zadržala politiku pružanja samo značajnih ažuriranja informacija. Princeza, majka troje dece, očekuje se da će nastaviti sa svojim javnim dužnostima nakon Uskrsa.

Foto: Tanjug-AP

Kejt Midlton i princ Hari nekada su bili veoma bliski

Princ Hari i Kejt: Distanca koja raste

Iako su nekada bili bliski, odnos između princa Harija i princeze Kejt sada je obeležen rastućom distancom. Prema rečima kraljevskog stručnjaka Andersona, nedostaje komunikacija i podrška između ove dvoje članova kraljevske porodice, dok Kejt prolazi kroz tešku fazu oporavka nakon operacije. Ovaj razvoj dolazi usled napetosti unutar porodice izazvane odlukom princa Harija i Megan Markl da se povuku sa kraljevskih dužnosti. Iako postoji zabrinutost za Kejtino zdravlje, čini se da nema kontakta između nje i princa Harija, a situacija ostaje nepromenjena, stvarajući distancu između njih.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)