Zanimljivosti

NAKON PAPARACO FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON, OGLASILO SE MINISTARSTVO: Jedna rečenica unela je dodatnu pometnju, šta se zaista dešava sa princezom? (FOTO)

Britanski dvor drmaju nove intrige.

05.03.2024 15:30

NAKON PAPARACO FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON, OGLASILO SE MINISTARSTVO: Jedna rečenica unela je dodatnu pometnju, šta se zaista dešava sa princezom? (FOTO)
Profimedia

Nakon vesti da kralj Čarls III ima tumor, britanski Dvor ne prestaju da drmaju problemi i intrige. Naime, nedugo nakon što je saopšteno zdravstveno stanje vladara Velike Britanje, usledile su informacije o ugroženom zdravlju princeze od Velsa, Kejt Midlton. Naime, ona je bila podvrgnuta ozbiljnoj abdominalnoj operaciji.

Kraljevska porodica u međuvremenu je davala štura saopštenja, a njihovo predugo ćutanje o stanju Kejt otvorilo je prostor brojnim spekulacijama i teorijama zavere. U britanskim medijima, kao i na društvenim mrežama, spekulisalo se kako je princeza u komi, kako nije čak ni živa, a da Dvor sve to skriva od javnosti.

Foto: Victoria Jones/AP

Brojne su spekulacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

Sada su nove informacije isplivale u javnost, a za sve su krive paparaco fotografije koje su ugledale svetlost dana.

Kejt Midlton će se vratiti dužnostima kraljevske porodice učešćem na ceremoniji Trooping the Colour 8. juna, što će biti njen prvi zvanični angažman od operacije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Velike Britanije.

Princeza u svojstvu pukovnika Irskih gardi će obaviti nadgledanje na probi svečanosti, pred glavni događaj koji će biti održan 15. juna.

Ova vest dolazi nakon što je princeza od Velsa navodno viđena kako je vozi njena majka u blizini Vindzora. Fotografija objavljena na sajtu TMZ prikazuje članicu kraljevske porodice kako nosi sunčane naočare dok sedi na suvozačkom sedištu pored svoje majke u crnom "audiju" 4x4.

 

 

U međuvremenu, kralj Čarls je primećen kako stiže kući u kraljevsku rezidenciju Klarens Haus dok traje njegovo lečenje od raka. Kensingtonska palata je saopštila da neće davati dodatne informacije o zdravstvenom stanju Kejt, samo su rekli da je njena operacija bila "benigna".

Ovaj zvanični događaj označava važan korak u povratku princeze od Velsa na javnu scenu, kao i važnost same ceremonije "Trooping the Colour" u britanskoj kraljevskoj tradiciji.

Optužbe na račun princa Harija

Dok javnost spekuliše o zdravlju Kejt Midlton, dešava se još jedna drama. Princezin ujak Geri Goldsmit optužio je princa Harija da je izdao kraljevsku porodicu ulaskom u kuću Velikog Brata poznatog kao Celebrity Big Brother.

Pre ulaska u kuću, Geri je za San izjavio:

- Dosta sam se naljutio kada su napali moju prelepu rođaku koja nije mogla da se brani - poručio je oštro i dodao da je bio besan što su Ketrin uvukli u optužbe za rasizam unutar kraljevske porodice.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)