Zanimljivosti

I KEJT I VILIJAM IMAJU SVOJU KAMILU: Svet bruji o plemkinji koja drma temelje braka kraljevskog para, sve je počelo 2009, a sada isplivavaju novi detalji! (FOTO)

Rouz Hanberi punila je tabloide pre mnogo godina, a sada je ponovo u žiži nakon što su španski mediji otkrili da se Kejt Midlton sa njom žestoko zavadila.

07.03.2023 14:01

I KEJT I VILIJAM IMAJU SVOJU KAMILU: Svet bruji o plemkinji koja drma temelje braka kraljevskog para, sve je počelo 2009, a sada isplivavaju novi detalji! (FOTO)
Profimedia, Tanjug-AP

Brak između britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton smatra se jednim od najskladnijih, međutim, nije oduvek bilo tako, a pitanje i koliko je danas sve onako kako izgleda na prvi pogled. Naime, kao i kod većine parova, naročito onih iz krugova poznatih, i njihov odnos je bio obeležen mnogobrojnim trzavicama. Javnosti i medijima nije promakla informacija još od 2019. da su princ od Velsa i britanska plemkinja Rouz Hanberi imali nekoliko sastanaka i da su, između ostalog, viđeni kako provode vreme na nekoj privatnoj zabavi

Ako je verovati španskim medijima koji su preneli vest, princeza od Velsa, Kejt Midlton i buduća kraljica supuga Ujedinjenog Kraljevstva, imala je veoma žestoku raspravu sa Roz Hanberi koju mnogi i danas optužuju za turbulencije u braku kraljevskog para.

Vilijamove fotografije sa Rouz su još ranije izazvale skandal i punile tablode širom sveta.

Zbog toga je od bivše manekenke navodno traženo da se drži podalje od kraljevske porodice, međutim, to nije sve. Kako su mediji sada "iščačkali", između britanske plemkinje i Kejt svojevremeno je došlo do žestoke rasprave. Kejt je, kako sada pišu Šoanci, bila veoma ljuta i zbunjena kada je videla fotografije svog dradog s Rouz i nije oklevala da se suoči sa njom.

- Kejt i te kako zna da bude opasna kada neko dirne u nešto njeno - navode španski mediji.  

Njih dve su gajile prisan prijteljski odnos, pa su pre izbijanja afere više puta uslikane jedna do druge u veoma pozitivnoj atmosferi. Kasnije se, međutim, sve promenilo i Hanberijeva više nikad nije viđena na važnim kraljevskim događajima.

Prema informacijama dostupnim na internetu, Sara Rouz Čolomondeli, poznata i kao Hanberi i markiza od Čolomondelija, u braku je sa Dejvidom Roksevidžom od 2009. goine. Imaju troje dece. Ona je pored manekenske karijere bila aktivna i u sferi politike. 

Rouz se sa Kejt družila 10 godina i zajedno su se bavile humanitarnim radom. Mediji su pisali kako je njen brak navodno "ljuštura za javnost" i prozvali su je novom Kamilom, aludirjući na Čarlsovu aferu dok je bio u braku sa princezom Dajanom. 

Podsetimo, Kejt i Vilijam su u braku od 2011, ali su se i 2009. zabavljali. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)