Zanimljivosti

SRPSKU PEVAČICU NIKO NIJE PREPOZNAO NA ULICI: Posle scenskog nastupa prošetala bez šminke kao druga žena! (FOTO/VIDEO)

Marina Visković je se posle nastupa u Parizu opustila u totalno kežual izdanju, a mnogi su priznali da bi teško povezali da je ona u pitanju.

06.03.2023 11:14

SRPSKU PEVAČICU NIKO NIJE PREPOZNAO NA ULICI: Posle scenskog nastupa prošetala bez šminke kao druga žena! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Popularna pevačica Marina Visković tek što se vratila sa egzotičnog Mauricijusa, zaputila se put Pariza. Ona važi za jednu od najpopularnijih pevačica današnjice za čiji se nastup često traži karta više, tako da ne čudi da ne samo što puni prestoničke klubove, već je identična situacija i na Kopaoniku, a koliko vidimo i u Parizu. Ona je tako nastupala u jednom klubu, a za to veče opredelila se za sebi svojstvenu kombinaciju -kombinezon koji je dole bio u vidu uskih pantalona nalik helankama, dok je u gornjem bio korset. Marina je vidno skratila kosu, a celu kombinaciju zaokružila je elegantnim čizmicama na štiklu.

Izgleda da joj je burna noć u Parizu prijala, ali budući da je bila tip-top sređena od sumraka do svitanja, tokom nastupa sledećeg dana se opredelila za obilazak grada totalno bez šminke. Ona je ponela farmerke i krem rolku, obula je patike, a preko svega je ogrnula popularan "tedi" kaput, takođe u krem boji i ponela krem torbu, kao i naočare za sunce. Vidimo da se lepo provela vozeći se u otvorenom autobusu i to na krovu, ali pratiocima je zapalo za oko da je i vidna transformacija od večeri uoči samog nastupa do izdanja sutradan ujutru.

 

 

Marina je u opisu Pariza, gde se u pozadini vidi Ajfelova kula, navela da je turista, a usledilo je oko 2.000 sviđanja. U komentarima se moglo videti pregršt smajlija, srca i komentara "koliko je divna". Ipak mnogi su se složili da su jedva prepoznali da je zapravo reč o popularnoj pevačici i da bi je bez šminke retko ko prepoznao. Marina se izgleda vodila parolom da je tamo niko koga zna neće sresti tako da je opušteno prošla nezapažneo, ali objava na Instagramu nije pobrala brdo simpatija poput onih gde je Viskovićeva sređena od glave do pete.

Svega nekoliko dana ranije ona je objavila selfi iz hotelske sobe na Kopaoniku za koji je dobila oko 10.400 sviđanja, a na fotografiji je u crnoj kožnoj korset haljini i kompletno je sređena, pa fanovi u tom slučaju nisu štedeli na komplimentima.

- Jedna prelepa noć na Kopaoniku je iza mene. Odmorna i "spaljena" nastavljam dalje. Sledeć stanica je Pariz - napisala je ona tada.

Marina je početkom godine iskeširala oko 10.000 evra da bi otišla na Mauricijus, a tom prilikom povela je i mamu. Pevačica ne krije da je jedna od najplaćenijih pevačica s naših prostora, a egzotična putovanja su trenutno sastavni deo njenog života.

- Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne - objasnila je ona, a izvori bliski Viskovićevoj dodaju da je za hotel iskeširala 7.000 evra, dok su avionski troškovi bili još 3.000 evra.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)