Zanimljivosti

NOVA HARIJEVA BOMBA ZA KRALJA ČARLSA III: Od ovih optužbi će se vladar Britanije teško oporaviti! (FOTO)

Mladi kraljević dao je najnoviji intervju kanadsko-mađarskom doktoru i psihoterapeutu Gaboru Mateu u kom se otvorio kao nikad ranije i pričao o svim narkoticima koje je konzumirao.

05.03.2023 11:20

NOVA HARIJEVA BOMBA ZA KRALJA ČARLSA III: Od ovih optužbi će se vladar Britanije teško oporaviti! (FOTO)
Profimedia/Printscreen

Princ Hari napravio je pravu pometnju objavivši memoare "Rezervni" ("Spare") što je rezultiralo odlukom njegovog oca, kralja Čarlsa III, koji je rešio da sina sa suprugom Megan Markl izbaci iz kuće Frogmor Kotidž. Kralj Čarls je započeo proces izbacivanja sina i snajke iz kuće nekoliko dana pošto su objavljeni Harijevi memoari. Bakingemska palata je izdala obaveštenje o izbacivanju, a ključevi su i zvanično ponuđeni omraženom princu Endruu, koji ih je kao vrhunac svega odbio. Princ Hari dobio je imanje Frogmor od svoje bake, kraljice Elizabete II, a uložio je u njega 2,9 miliona dolara na renoviranje, budući da su se posle venčanja Megan i on 2018. godine preselili tamo i živeli do 2020. kada su otišli za Ameriku.

Bračni par posle te odluke sada pravi planove da svoju imovinu prebaci u SAD, a pod znakom pitanja je i njihov dolazak na krunisanje Harijevog oca u maju, piše San. Da stvar bude interesantnija, u trenutku novih napetosti u kraljevskoj porodici Hari je rešio da da veliki intrevju kanadsko-mađarskom doktoru i psihoterapeutu Gaboru Mateu. Najšokantnije tvrdnja dolazi u vidu odgovora Vojvode od Saseksa da se oduvek osećao odbačenim od strane cele porodice, baš kao što se osećala i njegova majka, pokojna princeza Dajana, zbog čega smatra da joj je "bliži" od brata Vilijama, budući da je isti kao ona.

- Tokom života, a pogotovo tokom mladosti, osećao sam se malo drugačije od ostatka moje porodice. Znam da se moja mama osećala isto tako, pa mi to ima smisla. To nije imalo smisla u trenutku kada sam se osećao kao da mi je telo unutra, ali da mi je glava napolju, a ponekad je bilo i obrnuto. Jedna od stvari kojih sam se najviše plašio jeste da izgubim osećanja koja sam imao prema mami. Mislio sam da će me to ubiti ako odem na terapiju i da ću izgubiti sve što mi je preostalo. Nisam to izgubio, bilo je suprotno - rekao je on i ponovo udario na svog oca komentarom u kom je njega okrivio zbog činjenice što su on i njegov brat Vilijam rasli u "slomljenom domu".  

- Umirao sam za malo pažnje, zagrljaja i nežnosti - priznao je Hari, pa dodao da je morao da preseli svoju porodicu u SAD kako bi se udalji od kruga patnje koji ga je uništavao iznutra. 

Hari je rekao da su mu psihodelici, uključujući južnoameričku mešavinu biljaka ajahuaska, pomogli da se izbori sa traumama i bolovima iz prošlosti. On je sa dr Mateom otvoreno razgovarao o načinu na koji ljudi uzimaju drogu kako bi se izborili sa životnim problemima.

- Prva droga koju ste pomenuli, kokain, nije mi pomogao. To je više je bila društvena stvar. Dao mi je samo osećaj pripadnosti i načinio me da se osećam drugačije. Marihuana je nešto drugo, stvarno mi je pomogla i to pogotovo dok sam bio vojnik u Avganistanu - priznao je Hari.

Tada se osvrnuo na činjenicu zašto je u stvari bio odličan kandidat za Avganistan.

- Ne znam kako je u ostatku sveta, ali u Britaniji mi definitivno regrutujemo ljude samo iz slomljenih prorodica. Znate, to su indivude koje su spremne na svaku vrstu bola - istakao je mladi kraljević. 

printscreen

Princ Hari sa dr Mateom

Kada ga je doktor upitao kako se osećao kada je kao dečak želeo da zagrli svoju baku, kraljicu Elizabetu II, a to mu nije bilo dozvoljeno, Hari je odgovorio dvosmisleno.

- Imao sam i lepo detinjstvo. U stvari, bilo je elemenata lepog, ali i elemenata surovog bola - naglasio je on. 

Poslednjih meseci bilo je mnogo debata o tome da li će kralj Čarls pozvati mlađeg sina na krunisanje, koje je predviđeno aza 6. maj, dan kada Harijev sin Arči puni 4 godine. Uprkos tome, portparol Saseksovih potvrdio je da je par pozvan na događaj.

- Mogu da potvrdim da je vojvoda nedavno primio e-poruku iz kancelarije Njegovog Veličanstva u vezi sa krunisanjem. Neposrednu odluku o tome da li će vojvoda i vojvotkinja prisustvovati nećemo otkriti u ovom trenutku - glasi saopštenje.

printscreen

Princ Hari nikad iskrenije pričao o narkoticima koje je konzumirao 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)