Zanimljivosti

ISTINA O ZDRAVLJU KEJT MIDTLON: Objavljen OVAJ video i uznemirio je javnost, svi su mislili da se uskoro vraća

Evo šta ona sada radi.

28.05.2024 11:38

ISTINA O ZDRAVLJU KEJT MIDTLON: Objavljen OVAJ video i uznemirio je javnost, svi su mislili da se uskoro vraća
Foto: Tanjug/AP

U poslednjim vestima o Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, otkriveno je da se udaljila od javnih dužnosti kako bi se posvetila terapiji nakon što joj je nedavno dijagnostikovan rak. Međutim, i pored ovih izazova, Kejt nije prestala sa svojim angažmanima. Upravo suprotno, poznato je da radi na značajnom projektu koji dotiče važnu temu mentalnog zdravlja.

Kejt Midlton trenutno radi kao producent na kratkom filmu koji se fokusira na mentalno zdravlje britanskih farmera. Ovaj film istražuje izazove s kojima se farmeri suočavaju u vezi sa mentalnim zdravljem i ističe važnost pronalaženja podrške i strategija za očuvanje mentalnog blagostanja.

Jedan od ključnih momenata u procesu stvaranja filma bio je boravak na Semovoj farmi u Herefordu, gde su Kejt i tim razgovarali s farmerima o njihovim iskustvima i potrebama u vezi sa mentalnim zdravljem.

 

Ova vest dolazi nakon što su princ Vilijam i Kejt Midlton objavili isečak iz filma na svom Instagram profilu u sklopu obeležavanja Nedelje mentalnog zdravlja. Cela najava filma dostupna je na platformi YouTube, gde je već privukla pažnju mnogih. 

 

Projekat je započela pre dijagnoze

Iako se Kejt trenutno bori s rakom, veruje se da je radila na ovom projektu pre nego što je saznala za svoje zdravstveno stanje. Njeni napori su deo šire inicijative pokrenute prošle godine nakon što su princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža upoznali farmera Sema Stajbelsa. Ovaj susret pokrenuo je strategiju mentalnog zdravlja usmerenu ka podršci poljoprivrednicima širom zemlje.

Takođe, najsvežije vesti kažu da "izlazi sve češće" i da sve više vremena provodi sa decom i Vilijamom, tako da se veruje da njen oporavak ide u dobrom smeru. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)