Zanimljivosti

POTEZ KRALJICE KAMILE ZAPANJIO BRITANCE: Prisne veze sa "ljubavnicom" princa Vilijama! (VIDEO)

Rouz ne odustaje od bliskih veza sa kraljevskom porodicom.

26.05.2024 17:25

POTEZ KRALJICE KAMILE ZAPANJIO BRITANCE: Prisne veze sa "ljubavnicom" princa Vilijama! (VIDEO)
Credit: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Rouz Hanberi je javnosti poznata kao prijateljica Kejt Midlton koja je često viđana na proslavama i okupljanjima britanske kraljevske porodice. U žižu javnosti dospela je nakon glasina da je bila bliska sa princom Vilijamom.

Britanski mediji su punili stupce sarkastičnim izjavama da je "na pravi način zahvalila Kejt" za dugogodišnje prijetljstvo i poverenje koje joj je ukazala njena prijateljica.

Nakon ovih tračeva Rouz je odlučila da se zbliži sa još jednim članom britanske kraljevske porodice. Naime, ona je nedavno usnimljena u društvu kraljice Kamile sa kojom je delovala izuzetno prisna. 

Njih dve su viđene u Badminton hausu u Gloukšestiru, a Rouz je sa suprugom prisustvovala službi posvećenja Ordenu Britanske imperije, prenosi Yahoo.

Njena bliska veza sa kraljicom je izazvala veliku znatiželju prisutnih, a mnogi su bili zapanjeni ovim potezom Kamile posebno u trenutku dok se Kejt bori sa rakom. Vesti su se vrlo brzo proširile društvenim mrežama, pa se nameće zaključak da Rouz ne odustaje od bliskih odnosa sa kraljevskom porodicom.

Prema pisanju tog portala, mnogi nisu oduševljeno dočekali ovakav kraljičin potez i to što je ona u bliskoj vezi sa nekim ko je navodno imao aferu sa princom Vilijam. Britanci su bili zapanjeni, a bilo je i ironičnih komentara da se njih dve odlično razumeju, jer su iste.

- Ovo tako podseća na situaciju sa Čarlsom i Dajanom.

- Ako je ovaj trač zaista istinit, pitam se šta Vilijam vidi u Rouz Hanberi. To je kao da poredite jabuke sa kruškama. Istorija se ponavlja.

- Uvek sam govorila da je Kamila "majka" svih ljubavnica i evo dokaza da sam bila u pravu time što podržava drugu ljubavnicu. Srećno Kejt - bili su samo neki od komentara ispod snimka Kamile i Rouz. 

 

 

Uprkos tome što mnogi misle kako ima "zle krvi" između nje i Kejt, između njih navodno nikada nije bilo neprijateljstva, rekao je prijatelj porodice Kolmondeli za Dejli Bist. On je otkrio da su porodice drevni saveznici krune i da je markiza zapravo pomogla Kejt nakon dijagnoze teške bolesti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)