Zanimljivosti

ŠOK OTKRIĆE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Ovoga su se svi pribojavali, čeka se zvanično obaveštenje

Izvor otkriva nove detalje o britanskoj princezi.

25.05.2024 14:27

ŠOK OTKRIĆE O ZDRAVLJU KEJT MIDLTON: Ovoga su se svi pribojavali, čeka se zvanično obaveštenje
Profimedia

Prošlo je dva meseca od kada je britanska princeza objavila da boluje od kancera. Od tada nije otkrivala previše javnosti, čak ni koji tačno tip raka je u pitanju. Od tada se samo na zvaničnom nalogu oglašavala podovom rođendana dece, ali šturom porukom koja je potpisana u njeno i ime princa Vilijama.

Za sve to vreme javnost zanima kako se Kejt Midlton oseća, kako teče oporavak i da li postoji nada da će je uskoro videti u javnosti, kao što je to slučaj sa kraljem Čarlsom III koji takođe ima rak. Sada su se u britanskim medijima pojavile nove informacije.

Izvor blizak Kejt Midlton otkrio je da je njen javni raspored potpuno prazan do kraja godine, što je definitivno iznenadilo sve. Otkako je otkriveno da se princeza od Velsa bori sa kancerom i prolazi kroz preventivne hemoterapijske tretmane, javnost je nestrpljivo očekivala bilo kakve vesti o njenom stanju. Međutim, najnovije informacije ne pružaju mnogo razloga za optimizam. Izvori bliski Kensingtonskoj palati tvrde da će princeza od Velsa biti odsutna iz javnosti do kraja 2024. godine.

Credit: Shout / Ferrari / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam

- Veliki broj zaposlenih treba da zna tačan raspored događaja nekoliko meseci unapred. Rečeno mi je da je Kejtov kalendar potpuno prazan do kraja godine. Ništa nije planirano. Sudeći po svemu, ne očekujte da se pojavi u javnosti ove godine -rekao je izvor za britanski Daily Beast.


Govoreći za pomenut mediji, prijatelj blizak princu i princezi od Velsa otkrio je da je glavna briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

- Za nju je ključno izbegavati bilo kakav stres i anksioznost. Sve što treba da se uradi je da se brine o sebi kako bi se osećala bolje. Čim se završi škola, porodica se seli u Sandringem - tvrdi neimenovani izvor.

Kejt i Vilijam će provesti još nekoliko nedelja u Londonu, nakon čega će uzeti vreme za odmor u njihovom omiljenom Anmer Holu i uživati u bezbrižnim trenucima sa decom u Norfolku. Do tada, verovatno je da će Kejt Midlton provesti vreme u porodičnom domu, navodno čak ne napuštajući ni da odveze decu u školu.

Profimedia, Shutterstock

Kejt Midlton je u martu objavila da boluje od kancera

-Tačno je da su kružile glasine da vozi decu do Lambrooka, ali nijedan roditelj je nije video - dodao je izvor.


Ovaj neočekivani preokret događaja zabrinuo je javnost za Kejt Midlton i odsustvo omiljenog člana kraljevske porodice iz javnog života je snažan podsetnik na izazove sa kojima se trenutno suočava.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)