Zanimljivosti

OTKRIVENI DETALJI OPERACIJE KEJT MIDLTON: Šta se krije iza ove odluke tik pred zahvat?

Kraljevska porodica odlučila je da potraži pomoć ovih stručnjaka.

18.05.2024 11:58

OTKRIVENI DETALJI OPERACIJE KEJT MIDLTON: Šta se krije iza ove odluke tik pred zahvat?
Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton je bila podvrgnuta teškoj abdominalnoj operaciji koju je izveo renomirani tim italijanskih lekara koji su takođe radili operativne zahvate na papi Franji.

Ova grupa specijalista je dovedena u Veliku Britaniju posebno za ovu operaciju sa visokim ulozima, koja je dovela do dijagnoze raka za Kejt, majke troje dece. Proceduru su sproveli lekari sa cenjene rimske klinike Gemeli. Poznata po svojoj medicinskoj stručnosti, klinika Gemelli ima dugu istoriju lečenja značajnih ličnosti, uključujući papu Franju.

Profimedia

Kejt Midlton nisu operisali britanski stručnjaci

Nedavne spekulacije sugerišu da je ovaj medicinski tim u januaru otputovao na londonsku kliniku da bi prisustvovao poduhvatu rađenom princezi od Velsa. Dok se britanska kraljevska porodica obično oslanja na sopstveni kadar medicinskih stručnjaka, poznato je da klinika angažuje brojne međunarodne specijaliste za određene slučajeve.

Od otkrića da je Kejt dijagnostikovan rak, vrtlog spekulacija preplavio je internet o trenutnom zdravstvenom stanju princeze.

Miror je izvestio da je najmanje jedan član osoblja londonske bolnice u kojoj je Kejt dijagnostifikovan rak „pokušao da dobije pristup zdravstvenim podacima koji pripadaju princezi od Velsa“

Profimedia

Kejt Midlton saopštila je da ima rak

- Ovo je veliki narušavanje bezbednosti i neverovatno štetno za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice - rekao je insajder agenciji te dodao:

- Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga - poručio je, piše hindustantimes.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

taurus321

18.05.2024 17:05

Dokle vise o ovim glupostima ima da pisete. Koga briga za kraljevske porodice u moderno doba?