Zanimljivosti

PRINC VILIJAM NAPOKON OTKRIO DETALJE LEČENJA KEJT MIDLTON: Jedna rečenica izazvala je erupciju emocija!

Fanovi su ovo jedva čekali.

01.05.2024 13:15

PRINC VILIJAM NAPOKON OTKRIO DETALJE LEČENJA KEJT MIDLTON: Jedna rečenica izazvala je erupciju emocija!
Tanjug/AP

Princ Vilijam se pojavio na svečanom otvaranju Džejms Plejsa u Njukaslu, centra koji je fokusiran na prevenciju samoubistava. Dok se pozdravljao sa okupljenim ljudima, mnogi su mu prilazili sa pitanjima o njegovoj supruzi, Kejt Midlton, i njihovoj deci. Kada su ga pitali za njihovo blagostanje, budući kralj je kratko odgovorio: "Sve je u redu, hvala. Svi se dobro osećamo." Brzo je promenio temu i pohvalio bedž jedne dame koja je stajala blizu njega.

Proslava 13. godišnjice braka

Povodom njihove 13. godišnjice braka, zvanični profili princeze i princa podelili su dosad neviđenu fotografiju sa njihovog venčanja 2011. godine. Crno-bela slika izazvala je zabrinutost među fanovima, koji su se prvobitno plašili da je to tužna najava. Bez obzira na prvobitni šok, želje za sve najbolje preplavile su komentare podrške princezi, koja je nedavno otkrila svoju borbu sa kancerom.

Profimedia

Kejt i Vilijam obeležili su 13. godišnjicu braka

Otkrivanje princezinog zdravstvenog stanja

Zdravstveno stanje princeze Kejt Midlton neočekivano je otkriveno nakon neovlašćenog otkrivanja od strane nepoznatog izvora. Kensingtonska palata je odmah objavila video poruku nakon saznanja da je njen dijagnoza procurila u javnost. U poruci, princeza je potvrdila svoju borbu sa kancerom i nadolazeću preventivnu hemoterapiju. Postavila su se pitanja o izvoru procurele informacije, što je dovelo do sumnji o potencijalnom kršenju bezbednosti u londonskoj klinici gde je Kejt bila tretirana i podvrgnuta abdominalnoj hirurgiji u januaru.

Bezbednosni propust i odgovor bolnice

Propust je izazvao zabrinutost u vezi sa reputacijom klinike i kršenjem poverljivosti pacijenata. Autoriteti bolnice su obećali temeljnu istragu ovog slučaja i istakli svoju posvećenost pacijentima i privatnosti. Incident je duboko uticao na medicinsko osoblje, pri čemu su neki članovi bili suočeni sa disciplinskim merama zbog pokušaja pristupa privatnim medicinskim zapisima princeze.

Samir Hussein via AP

Osim Kejt, kralj Čarls takođe vodi borbu sa kancerom

 

Zdravstvene borbe kraljevske porodice

Otkriće o zdravstvenom stanju princeze je šokiralo globalnu publiku, s obzirom na to da je samo nekoliko osoba ranije bilo upoznato sa njenim stanjem. Pored dijagnoze princeze Kejt, kako kralj Čarls tako i vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, suočili su se sa svojim zdravstvenim bitkama. Kralj je dijagnostikovan sa kancerom tokom rutinske posete bolnici, mada ne sa kancerom prostate. Bez obzira na ove izazove, kraljevska porodica ostaje pozitivna i otporna u susretu sa nedaćama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)