Zanimljivosti

ČARLSOV POTEZ KOJI ĆE KEJT DOBRO UPAMTITI: Evo šta je odlučio kralj dok se princeza bori sa opakom bolesti!

Nove informacije sa britanskog dvora.

28.04.2024 17:42

ČARLSOV POTEZ KOJI ĆE KEJT DOBRO UPAMTITI: Evo šta je odlučio kralj dok se princeza bori sa opakom bolesti!
Profimedia

Princeza od Velsa nedeljama u tajnosti vodi svoju bitku za ozdravljenje nakon otkrića da ima rak. Posle javne potvrde svoje bolesti, Kejt Midlton se povukla iz javnog života kako bi u miru prolazila proces lečenja hemioterapijom. Za to vreme i njen svekar, kralj Čarls III takođe vodi bitku sa opakom bolesti. Međutim, on se i za uskršnje svečanosti pojavio u javnosti sa suprugom Kamilom.

Profimedia

Kralj Čarls i kraljica Kamila

Stručnjaci smatraju da je ovo kraljevo postepeno aktiviranje snažna poruka princezi. Naime, on joj time poručuje da će sve biti u redu i da može u miru da se posveti svom zdravlju te da neće na njena pleća pasti sve obaveze oko kraljevskih dužnosti.

Princeza Kejt je dobila ogroman podsticaj u borbi protiv raka zahvaljujući poboljšanju zdravlja kralja Čarlsa, tvrdi vodeći kraljevski stručnjak.

Kejt i njen svekar postali su izuzetno bliski poslednjih godina, a veza se još više produbila dok se par zajedno hrabro bori protiv opake bolesti. A sada će Kejt dobiti ogroman fizički i mentalni podsticaj od vesti da se kralj oporavlja i da je sposoban da se vrati javnim dužnostima, pomažući sopstvenoj borbi protiv bolesti, rekla je Dženi Bond za GB Nevs.

-Mislim da je Ketrin veoma posvećena svojoj ulozi i zna da je došlo do strašnog jaza u redovima kraljevske porodice kada je ona van igre, Vilijam zbog nje i kralj van igre. Princeza Kejt je dobila ogroman podsticaj u borbi protiv raka zahvaljujući poboljšanju zdravlja kralja Čarlsa. Tako da će se Čarls povući na neke javne obaveze definitivno će je učiniti, mislim, malo opuštenijom u pogledu uzimanja slobodnog vremena koje joj je jasno potrebno i koje želi - tvrdi vodeći kraljevski stručnjak.

Princeza se povukla sa svojih javnih dužnosti jer nastavlja preventivnu hemoterapiju za nepoznati oblik raka.

Nedostaci u sastavu kraljevske porodice bili su očigledni poslednjih meseci, ali sada je Bakingemska palata izdala mapu puta za povratak kralja na javne dužnosti.

- Oni će, zapravo, započeti stvari u utorak, vrlo prikladnom posetom. I on i kraljica će posetiti centar za rak - tvrdi Bond.

 

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)