Zanimljivosti

SKRIVENO ZNAČENJE ROĐENDANSKE OBJAVE KEJT MIDLTON: Evo šta je princeza poručila prvim oglašavanjem nakon priznanja da ima rak

Ekspert za čitanje govora tela, sve je razjasnio.

23.04.2024 18:42

SKRIVENO ZNAČENJE ROĐENDANSKE OBJAVE KEJT MIDLTON: Evo šta je princeza poručila prvim oglašavanjem nakon priznanja da ima rak
Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton oglasila se danas povodom 6. rođendana sina, princa Luisa. Ovo je ujedno i njeno prvo javno oglašavanje nakon što je putem Instagram video-snimka objavila da ima rak i da je započela lečenje. Danas je na njenom Instagramu osvanula čestitka mladom kraljeviću povodom njegovog posebnog dana.

-Srećan 6. rođendan, prinče Luis. Hvala vam svima na lepim željama - piše u opisu fotografije na kojoj je mališan nasmejan.

 

 

Simpatična čestitka prikazuje njihovog razigranog najmlađeg sina kako leži u bašti. Na fotografiji se može videti princ Luis kako nosi kariranu košulju, koja se obično prodaje za 50 funti, ali trenutno je u prodaji na 25 funti. Mlada kraljevska porodica je ranije nosila istu košulju za Kejtin Dan majki, koja je povučena iz nekoliko foto agencija zbog sumnje na montažu.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms prokomentarisala je skrivenu poruku koju su princ i princeza želeli da pošalju ovakvom objavom:

- Kontinuitet dolazi od izbora odeće i stajlinga. Ovde nema mnogo promena u brendu i izgleda da je karirana košulja omiljena Luisu koji ju je nosio ili neku sličnu i za portret za Majčin dan. Ovo sugeriše popustljivost od strane njegove mame i tate, ali nedostatak promene, a dolazi u veoma važnom trenutku u smislu kraljevske signalizacije. S obzirom na to da su i Kejt i Čarls bolesni, kraljevski obožavaoci očajnički žele da čuju vesti, ali takođe žele da omoguće Kejt malo privatnosti, čini se da poznavanje odeće i vrste poze ovde izazivaju neka osećanja olakšanja. Obožavaoci žele da čuju da se malo ili ništa nije promenilo za Luisa i njegovu porodicu i da rade na potpunom oporavku Kejt. Videti njen osmeh u izrazu lica njenog sina i primetiti da on i dalje bira istu omiljenu košulju za nošenje može se smatrati slanjem pozitivne poruke da oporavak ide u dobrom toku - poručila je Džudi za San.

 

Podsetimo, Kejt Midlton je 22. marta objavila da ima rak i da je u ranoj fazi lečenja. Tada je poručila da se oseća dobro i da je svakim danom sve jača.

 

BONUS VIDEO:


 

 

Komentari (0)