Zanimljivosti

GLUMICA JE BILA NA IVICI NERVNOG SLOMA, ŽIVELA BLUDNO I POROČNO: Sada se pojavila u zagrljaju 15 godina mlađeg partnera i svi govore o ovome!

Sijenu Miler su svi zapamtili po mnogim ljubavnim zapletima i zavrzlamama, a sada vodi potpuno drugačiji život.

25.05.2024 18:35

GLUMICA JE BILA NA IVICI NERVNOG SLOMA, ŽIVELA BLUDNO I POROČNO: Sada se pojavila u zagrljaju 15 godina mlađeg partnera i svi govore o ovome!
Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP

Sijena Miler (42) je poznata američko-britanska glumica i manekenka koju pamtimo iz 2000-ih godina kada je debitovala na filmskom platnu. Od tog devojčurka, menjala se kroz decenije sazrevajući u glumicu i kasnije majku.

Ona se pojavila na Kanskom festivalu na premijeri filma "Horizont: Američka saga" u kojem ona glumi i sve bukvalno ostavila bez teksta svojom pojavom. Glumica se nedavno porodila, a na tepihu joj je društvo pravio 27-godišnjim partner Oli Grin i ćerka Marlov. 

Milerova je ostavila poseban utisak na prisutne, koji su uočili da glumica deluje nikad srećnije i da tome duguje napokon sređen život koji vodi nakon burnih brodoloma u ljubavi, piše Dejli mejl.

Nju su mediji godinama opisivali kao ženu slobodnog duha i nekog ko voli da preuzima rizike jer u svojoj biografiji može da zabeleži da je bila čak četiri puta verena a imala je i brojne afere, kraće i duže veze sa poznatim muškarcima. Ova rođena Njujorčanka potiče iz porodice oca umetnika i majke bivše manekenke koja je nekada bila lični asistent Dejvida Bouvija. 

Tanjug/Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP

Glumica izgleda bolje nego ikad i plenila je pažnju prisutnih na kanskom festivalu

Sve je počelo od njenog detinjstva koje nije bilo sređeno i mirno kao kod većine dece jer su se njeni roditelji rastali još dok je bila devojčica, a detinjstvo je provela između Londona i Viltšira. Studirala je dramsku umetnost na Institutu Li Strazberg u Njujorku i javnost je za nju prvi put čula 2004. godine kada se pojavila sa glumcem Džadom Louom u rimejku filma "Alfi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A&E Magazine (@aeworld_mag)

Njihova filmska veza se kasnije nastavila i u stvarnosti i trajala je godinu dana  kada je Lo uhvaćen u krevetu sa dadiljom njegove dece. Želeći da mu se revanšira kasnije, glumica je uplovila u ljubavnu vezu sa njegovim prijateljem i kolegom Danijelom Krejgom.

Postojale su indicije da je glumica tada čekala dete i da je navodno odlučila da ga ne zadrži što je u javnosti naišlo na veliku osudu i zbog čega je bila izložena kritikama i dobacivanjima ljudi na ulici koji su je nazivali "ubicom".

Život joj je bio buran pa joj nisu bili strani ni opijati, kako je otkrila pa je eksperimentisala sa pečurkama i morfijumom, priznajući kako ne zna šta joj se tada dešavalo i da je bila na ivici nervnog sloma. Svoju vezu sa Džadom je prekinula  2008. godine nakon njegovog neverstva sa druge strane, pratili su je drugi skandali pa su njene golišave fotke dospele u javnost kada je usnimljena na jednom odmoru kada je bila sa svojim novim partnerom Baltazarom Getijem iako je on tada bio u braku i imao je četvoro dece. On se vrlo brzo pomirio sa svojom suprugom a njen buran život je nastavio dalje. 

Iako su se dešavali mnogi padovi i na polju njene karijere i na ljubavnom planu, tek 2011. godine sve je počelo da se normalizuje.  U to vreme je izlazila sa Tomom Staridžerom sa kojim je dobila ćerku ali godinu dana kasnije su raskinuli. Iako su ostale veze i njeni bivši ostali u lošem sećanju, mediji pišu da je ona ostala jedino sa Staridžerom u dobrim odnosima i da zajedno sa svojim partnerima podižu zajednički svoju ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Iako je mislila da njeno vreme tek dolazi kada je rodila prvi put 2014. godine i igrala u nekim većim filmskim ostvarenjima, pokazalo se suprotno. I dalje je stagnirala izvesno vreme u svakom smislu.

Ipak, kako posle "kiše sunce greje" i Milerova se polako vraća u žižu sa novom bebom i dečkom nakon svih životnih brodoloma. Ljubavni život je sredila, čak i da karijera nije više u usponu, tvrde mnogi, ali zahvaljujući nekim modnim ugovorima koje je potpisala ne mora da brine o novcu i karijeri. 

Sada glumica i manekenka radi i na sopstvenoj liniji za negu kože koja može imati veliki uspeh budući da na svom primeru pokazuje kako dobro izgleda u četrdesetim. Tajna njenog dobrog izgleda je kako mnogi misle, osim toga i njena skladna porodična situacija kao i njen partner koji o njoj očigledno savršeno brine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)