Zanimljivosti

JEDAN BIVŠI JOJ SE UBIO, DRUGI DOŽIVEO SRČANI UDAR: Glumica progovorila o njihovoj smrti šokantnim rečima

Kakvo priznanje.

25.05.2024 10:22

JEDAN BIVŠI JOJ SE UBIO, DRUGI DOŽIVEO SRČANI UDAR: Glumica progovorila o njihovoj smrti šokantnim rečima
Profimedia

Glumica Elizabet Harli otvorila je dušu o gubicima svojih bivših partnera, Stiva Binga i Šejn Vorn, i izrazila pitanje da li je mogla učiniti više za njih pre njihove smrti. Biznismen Stiv ubio se u junu 2020. godine, dok je kriket igrač Šejn preminuo od srčanog udara u martu 2022. godine. Glumica koja ima 58 godina, istakla je da je bila duboko pogođena smrću Stiva, oca njenog sina Damiana, priznajući da je u nekim trenucima mogla biti "ljubaznija".

Teškoće majčinstva u vreme gubitka

Harki je istakla da je stavljala svoje emocije "na čekanje" kako bi se pobrinula za svog sina Damiana nakon smrti bivših partnera. Kao majka, naglasila je da je više brinula o tome kako će njen sin podneti te gubitke nego o sopstvenim osećanjima. Damian je dao svoj lični osvrt na gubitak, ističući da su različite vrste tuge prisutne u slučajevima smrti njegovog biološkog oca i svog očuha.

Tanjug/AP

Elizabet Harli sa sinom

Jedinstven odnos majke i sina

Glumica je otkrila da je njen odnos sa sinom Damianom "veoma različit" u poređenju sa odnosom koje je imala sa svojim roditeljima. Naglasila je da su oduvek "delili iste interese", što je omogućilo Damianu da je režira u nekoliko intimnih scena za njen novi film "Strictly Confidential". Glumica je istakla da je njihov odnos veoma profesionalan kada je reč o poslu, ali da van radnog okruženja i dalje imaju "majka i sin" odnos.

Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

Elizabet Harli

Glumica je istakla da razume zašto drugima može delovati "veoma čudno" što njen sin režira intimne scene za njen novi film, ali je naglasila da je njihov odnos duboko ukorenjen u njihov zajednički profesionalni rad. Ona je objasnila da je Damian odrastao s kamerom u ruci i da je bio uključen u snimanje odmalena, te da je to bio prirodan sled događaja i odraz njihovih zajedničkih interesovanja.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)