Vesti IMALA JE INFARKT I PROGLASILI SU JE MRTVOM! Posle 27 minuta probudila se i tražila papir i olovku - ono što je napisala ledi krv u žilama! (VIDEO) 20:16
Odrasli ČUVENI KARDIOLOG OTKRIVA: OVAKO SE SPREČAVA INFARKT - Jednu stvar zovu atomskom bombom za srce, morate je izbeći po svaku cenu! 06:45
Odrasli S 32 GODINE SAM DOŽIVELA SRČANI UDAR - simptome sam ignorisala, iako je bol bila jača od svega što sam ikad iskusila! Jedno mesto na telu je posebno na udaru! 17:15
Odrasli KARDIOLOG JE DUŽE OD 40 MINUTA REANIMIRAO PACIJENTA, porodica je vrištala i molila za pomoć - ali srce je stalo! Doktor je zatim uradio nešto nečuveno i on je OTVORIO OČI! (VIDEO) 12:17
Zanimljivosti POSLEDNJA OBJAVA PARTNERKE MILORADA MILINKOVIĆA O REDITELJU KIDA DUŠU: Žena sa kojom je delio poslednje dane života OVO nije mogla da sakrije! (VIDEO) 10:21
Odrasli PROCURIO VIDEO: TRAGAČ SE PRE SMRTI ŽALIO NA ZDRAVSTVENE PROBLEME: Milinković se zbog ovoga lečio, doktor mu je saopštio TUŽNU ISTINU! 16:19
Zanimljivosti USLIKANA ĆERKA NAJPOZNATIJEG TRAGAČA! Malena Divna čvrsto zagrlila majku, glumicu koja je bila velika ljubav Milorada Milinkovića! (FOTO) 13:25
Odrasli ČUVENI KARDIOLOG MILJKO RISTIĆ PROGOVORIO O SMRTI MILORADA MILINKOVIĆA: Moglo je da se predoseti - evo koliko je sve trajalo i ko je mogao da ga spase! 11:05
Odrasli OVO SU SIMPTOMI STANJA OD KOG JE PREMINUO ČUVENI TRAGAČ: Milorad Milinković pao je u porti crkve i na mestu ostao mrtav, evo i zašto! 06:25
Vesti SAKRIO SE DA UPLAŠI STARIJU OSOBU - nije ni sanjao šta će prouzrokovati! Muškarac se uhvatio za grudi i PAO NA PLOČNIK, kada su se začule sirena svi su se uhvatili za glave! 19:45
Odrasli PODMUKLI UBICA, DA LI ZNATE ŠTA JE TIHI SRČANI UDAR, OVE SIMPTOME NE SMETE DA ZANEMARITE: Drastično povećava rizik od smrti 11:39
Odrasli 5 SIMPTOMA DA INFARKT POČINJE! Čuveni kardiolog Jankovski upozorava: Čuvajte se Sindroma božićnog srca, evo zašto ono najčešće strada u NEDELJU I PONEDELJAK! 15:01