Zanimljivosti

ZA NJOM SU OTKIDALI SVI MUŠKARCI! Njen najveći hit znaju svi, a muškarce je čuvala prikovanim kraj ekrana zbog svog dekoltea!

Svi se sećamo poznatog hita Boys, boys i rasne crnke u njemu koja skakuće u bazenu pozivajući muškarce na zabavu.

25.05.2024 11:05

ZA NJOM SU OTKIDALI SVI MUŠKARCI! Njen najveći hit znaju svi, a muškarce je čuvala prikovanim kraj ekrana zbog svog dekoltea!
IPA / ddp USA / Profimedia

Većina se verovatno seća legendarnog spota  u kojem zgodna crnka u kupaćem kostimu  zavodljivo skakuće u bazenu dok joj gornji deo spada. Iako će neke žene možda reći kako se ne sećaju Sabrine Salerno koja je harala krajem osamdesetih na muzičkoj sceni, doduše više zahvaljujući svom izgledu i oblinama, muškarci će potvrditi da je potajno bila njihov neostvareni san.

Svoje grudi je poznata pevačica isticala kao najveći adut u prvi plan, dok ju je jači pol posmatrao hipnotisano svaki put kada bi se nasmešila sa tv ekrana.

youtube/printscreen/nostalgoteketpunktse

Zbog kadrova koji su u spotu pokazali previše spot je bio jedno vreme i cenzurisan

Odrastanje sa tetkom i bakom i dedom

Detinjstvo za pevačicu nije nešto čega se seća sa nostalgijom. Rođena je u Đenovi u Italiji 1968. godine, a do svoje pete godine odgajala ju je tetka jer njena majka nije bila spremna da ima dete, a otac nije želeo da je prizna. Sabrina ga je upoznala sa 12 godina, ali kako je ranije priznala za strane medije, on nije želeo nikakav kontakt sa njom što je ostavilo veliku traumu na nju.

Iz činjenice da je ni majka ni otac ne žele kraj sebe, Sabrina se često osećala napušteno i nevoljeno. Napokon, njen otac je hteo da uspostavi kontakt sa njom samo tri meseca pre nego što je umro iznenada. Pošto nije želeo da je prizna još kao devojčicu, Sabrina je tražila da se uradi DNK na šta je pristao tek kasnije kada je imala 46 godina, kada je i dobila potvrdu da mu je ćerka.

Nedostatak očinske figure pored sebe u detinjstvu je mnogo uticao na nju i sa tom otvorenom ranom je živela godinama, jer joj je otvoreno govorio da je ne želi. Nakon izvesnog vremena, kao devojčica, Sabrina je otišla da živi sa bakom i dekom, koji su ulagali u njeno obrazovanje pa je pohađala filološku gimnaziju gde je paralelno naučila engleski, španski, francuski i ruski jezik, a uporedno je pohađala i časove plesa. Kada je napunila 17 godina zapazili su je ljudi iz muzičke industrije i tada je sve počelo.

Karijera je išla uzlaznom putanjom

Iako je ona bila zapažerna i karijeru je započela slikajući se kao model, pošto je 1984. godine pobedila na jednom takmičenju, na javnu scenu je stala 1986. godine sa prvim singlom "Sexy girl". Nakon izvesnog vremena, pevačici je krenula da se brzopotezno razvija karijera i ubrzo je dobila titulu najbolje evropske pevačice što joj je bila karta za mnogobrojne koncerte kojima je kasnije punila stadione, a tokom karijere prodala je neverovatnih 20 miliona ploča. U međuvremenu je objavljivala albume koji nisu postigli neki zapaženi uspeh, radila je u pozorištu i kao tv voditelj a oprobala se i u nekim serijama i filmskim ostvarenjima, da bi se kasnije povukla sa javne scene.

Gde je ona sada?

Mnogi verovatno očekuju da poput mnogih svojih koleginica Sabrina s godinama izgleda zapušteno i oronulo i da je na ulici neprepoznatljiva. Naprotiv, ova nekadašnja zavodnica i dalje jednako dobro izgleda, a mnogi se slažu da je poput "vina" i da je sada kada je napunila 56 godina "bolja riba" nego što je bila.

Pevačica nije imala buran ljubavni život, već se za svog dugodišnjeg partnera udala nakon 13 godina zabavljanja i to tek 2006. godine kada je imala 38 godina. Enrike Monti je bio preduzetnik i već u braku kada je počela da se zabavlja sa njim zbog čega se on i razveo. Iz tog braka pevačica ima sina Luku Marija Montija. Pre njega je imala aferu sa glumcem Pjerom Kosom koja nije dugo trajala.

Miran porodični život

Iako mnogi očekuju da su je pratile afere, razvodi i buran život, ova Italijanka danas živi sa svojom porodicom mirnim životom u Trevisu u jednoj idiličnoj vili kao u pravom malom raju.

Aktivno se više ne bavi muzikom, ali se rado odaziva na pozive da peva na koncertu ili na TV-u a i dalje je prepoznatljivo lice, koje fanovi na ulici saleću, posebno kada je reč o muškarcima kako bi se fotografisali sa njom.

 

Atraktivna Italijanka koja je zaludela muškarce svojim oblinama i danas je aktivna na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije a svoj izgled duguje treniranju čak i u šestoj deceniji. I dalje objavljuje provokativne fotke i ne libi se da se ponovo skine u kupaći i pokaže kako i danas izgleda sjajno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)