Zanimljivosti

U JEKU RAZVODA SLAVNI GLUMAC SE NE ODVAJA OD BIVŠE: Leti s jedne Dženifer na drugu, istorija se ponavlja

Garnerova mu je ponovo rame za plakanje kao i pre 20 godina.

01.07.2024 19:40

U JEKU RAZVODA SLAVNI GLUMAC SE NE ODVAJA OD BIVŠE: Leti s jedne Dženifer na drugu, istorija se ponavlja
Profimedia

Ben Aflek (51) ne odvaja se od bivše žene Dženifer Garner s kojom ima troje dece. Nakon što je snimljen kako iznosi svoje stvari iz vile od 60 miliona dolara u kojoj je živeo sa Dženifer Lopez on je pohitao do doma Garnerove. 

Slavni glumac bio je ležerno obučen u farmerke i majicu, a u ruci je držao knjigu i konzervu pića dok je opušteno ulazio u dom bivše žene

Od kad su počeli njegovi problemi u braku sa Džej Lo on je, kako se čini, nikad bliži sa bivšom suprugom koja mu je rame za plakanje. 

Istorija se ponavlja

Mnogi su bili oduševljeni kad su se Dženifer Lopez i Ben Aflek pomiri posle 20 godina i venčali pre dve godine. Sad kad je njihovom braku kraj glumac opet utehu traži kod Dženifer, ali Garner. Istorija se ponavlja.

Oni sa boljim pamćenjem se sećaju da je upravo Dženifer Garner bila ta koja je pomogla Afleku da prevažiđe krah romanse i otkazivanje venčanja sa DžejLo pre 20 godina. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben se u poslednje vreme ne odvaja od Dženifer Garner koju je vodio i kod svoje majke

 

Dženifer Garner i Ben Aflek su se prvi put sreli na snimanju filma "Perl Harbor" 2000. godine gde je on igrao jednu od glavnih uloga kapetana Rejfa Mekolija, a Dženifer je imala malu ulogu bolničarke Sandre. U to vreme ona je bila u braku sa kolegom Skotom Folijem.

Ponovo su se sreli 2003. na snimanju filma "Daredevil" kada su postali bliski prijatelji. 

- On je u osnovi visok, mračan i zgodan. On je to - rekla je Dženifer Garner o svom kolegi 2003. godine.

Kao par prvi put su se pojavili u oktobru 2004. na utakcimici Boston Red Soksa, nekoliko meseci nakon njegovog raskida veridbe sa Džej Lo i njenog razvoda. U braku su dobili troje dece - ćerke Vajlet, Serafinu i sina Sema. Svoj život držali su daleko od očiju javnosti, a razveli su se posle 10 godina braka.

Kako se pričalo presudila je njegova ljubav prema alkohol,u, ali i afera sa dadiljom u vreme kad su bili već razdvojeni.

Profimedia

Aflek između dve Dženifer

 

Ipak, posle svega Garnerova nikad ni jednu ružnu reč nije rekla za bivšeg muža.

- Nisam se udala za veliku debelu filmsku zvezdu, udala sam se za njega. I ponovo bih donela tu odluku. On je ljubav mog života - rekla je Dženifer Garner 2016. godine tokom njihovog razvoda. 

Aflek ponovo ponavlja situaciju od pre 20 godina ne samo sa Lopezovom već i Garnerovom. Kao da Ben nikako ne može da se odluči između dve Dženifer.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)