Zanimljivosti

BEN RUKU POD RUKU SA OBE DŽENIFER: Glumac uhvaćen sa bivšom i sadašnjom na istom mestu - evo šta su radili

Svi se pitaju - šta se ovde zapravo dešava?

14.06.2024 19:40

BEN RUKU POD RUKU SA OBE DŽENIFER: Glumac uhvaćen sa bivšom i sadašnjom na istom mestu - evo šta su radili
Profimedia

Dženifer Lopez i Dženifer Garner viđene su kako stižu u iznajmljeni dom Bena Afleka na žurku povodom mature za 12-godišnjeg sina Semjuela, koga deli sa Dženifer Garner.

Trio je bio prisutan dok je Dženiferin i Aflekov sin Semjuel (12) slavio diplomu u iznajmljenom domu zvezde Good Vill Hunting u Brentvudu, Kalifornija, 12. juna.  Za tu priliku, Džej Lo je viđena kako ulazi kroz ulazna vrata u plavoj košulji na kopčanje, belim farmerkama i belim Louboutin debelim štiklama. Izgled je upotpunila srebrnim obručima i belom Hermes Birkin torbom.

Dženifer Garner —koja deli decu Vajolet, 18, i Serafinu, 15, sa Aflekom—je bila opuštena u svetloplavoj košulji na dugmad, zelenom kratkom  kaputu, crnim pantalonama i crnim mokasinama. U međuvremenu, Aflek nosio je klasično plavo odelo i belu košulju na dugmad za zabavu.

Samjuelova ceremonija diplomiranja ranije tokom dana takođe je bila porodična afera jer su bili prisutni Lopezovi 16-godišnji blizanci Maks i Eme, koje deli sa bivšim mužem Markom Entonijem.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ceo svet se pita - šta se tu zapravo dešava?

Ali njegova proslava nije jedina prekretnica u porodici Aflek. U stvari, Vajolet je završila srednju školu u maju, a Garner — koja se razišla od dobitnika Oskara 2015. nakon 10 godina braka — nije mogla da ne prolije suze tokom gorko-slatkog trenutka.

- Recite mi da imate diplomu, a da mi ne kažete da imate diplomu. Blagoslovimo naša srca, napisala je na Instagramu prošlog meseca. U istoj objavi je podelila i druge fotografije na kojima briše suze. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)