Zanimljivosti

VIŠE NI DŽEJ LO NE NOSI BURMU: Bila je uverena da će brak s Aflekom uspeti - ali razvod je neizbežan

Viđali smo Bena bez prstena, a više ga ne nosi ni ona.

29.05.2024 13:44

VIŠE NI DŽEJ LO NE NOSI BURMU: Bila je uverena da će brak s Aflekom uspeti - ali razvod je neizbežan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez, ikona popa i filmska diva, privukla je pažnju medija ovih dana dok je primećena kako prolazi kroz Los Anđeles. Šuška se da je njen brak s Benom Aflekom na ivici raspada, a nedavni događaji samo su pojačali ove spekulacije.

Uočena je kako napušta hotel Mondrian u LA-u, ali bez burme na ruci, dok se upućivala ka svojoj kancelariji u Los Anđelesu. Ovo je izazvalo žestoku raspravu o stanju njenog odnosa sa slavnim glumcem.

Osim toga, odlučila je da provede Dan sećanja bez svog supruga, što je dodatno podgrejalo tračeve o njihovom navodnom razdvajanju već "nekoliko nedelja". Njeno nedavno pojavljivanje bez Bena, ali u društvu prijatelja na Beverli Hilsu, dodatno je podstaklo ove priče.

Nema ni burme, ni vereničkog prstena

Iako je Dženifer izgledala bezbrižno u svom šarenom Gucci kompletu i zlatnim dodacima, njena odsutnost vereničkog prstena nije prošla neprimećeno. Verovatno najznačajniji detalj bio je nedostatak prstena s retkim zelenim dijamantom, što je navelo mnoge da se zapitaju o statusu njihovog braka.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džernifer Lopez bez prstena

I dok mediji vrve od spekulacija o tome šta je dovelo do potencijalnog razdvajanja, izvori bliski paru su izneli svoje teorije. Prema izvoru koji je kontaktiran od strane Page Six, Aflek je navodno spreman da okonča njihov skoro dvogodišnji brak.

- Kada bi postojao način da se razvede na osnovu privremenog ludila, on bi to učinio, izjavio je izvor.

Dok se mediji bave ovim tračevima, Dženifer i Ben, koji su bili u braku od 2005. do 2018, suočavaju se sa svojim ličnim izazovima. Ipak, nedavno javno pojavljivanje na Finovoj školskoj predstavi nam pokazuje da par još uvek nalazi načina da se suoči s teškoćama zajedno.

Dok obožavaoci čekaju sa nestrpljenjem na zvaničnu izjavu od strane njih dvoje, ostaje da se vidi šta budućnost donosi za ovaj poznati par. Mnogi se nadaju da neće doći do razvoda

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)