Zanimljivosti

USRED GLASINA O RASTANKU SA DŽENIFER - BENOVA MAMA GRLI NJU: Šok-susret bivše svekrve i snaje, njegova faca sve govori

Niko se ovome nije nadao. Šta li kaže Džej Lo?

12.06.2024 10:11

USRED GLASINA O RASTANKU SA DŽENIFER - BENOVA MAMA GRLI NJU: Šok-susret bivše svekrve i snaje, njegova faca sve govori
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner i njena bivša svekrva Kris En Bold izgleda da nemaju ništa, osim ljubavi, jedna prema drugoj. Nedavno su se ponovo sreli svi zajedno u Santa Monici za poslednji dan škole 12-godišnjeg Semjuela Afleka zajedno s njegovim tatom Benom Aflekom.

Trojac je izgledao kao da uživa u društvu jedni drugih, a Dženifer ih je sve zasmejavala. Kris se slatko nasmešila dok je položila ruku na ruku bivše snaje. Glumica (52) izgledala je spremno za fitnes u sportskim helankama, visokim čarapama i pantalonama, zajedno s tamnoplavom kapuljačom na patent-zatvarač, naočarima za sunce i kosom u punđi.

Kris je izgledala elegantno u crnim pantalonama, otvorenim štiklama, sivom kardiganu i crnom grafičkom košuljom s torbicom. Što se tiče Bena, nosio je farmerke, hladne patike i sivi džemper preko kestenjaste majice.

Glasine o razvodu od Džej Lo sve uzburkanije

Sve su oči uprte u Bena otkako su počele da kruže glasine da on i njegova supruga Dženifer Lopez prolaze kroz bračne probleme. Došlo je do navale insajdera koji dele ažuriranja sa više prodajnih mesta, zajedno sa ne tako suptilnim znakovima koji ukazuju na razvod.

TMZ je objavio vest tokom vikenda da par "tiho" pokušava da proda vilu od preko 60 miliona dolara, koju su platili u gotovini nakon što su se venčali. Izvori su izjavili da se oskarovac već iselio iz kuće i da živi u Brentvudu. Takođe su primetili da je pevačica u potrazi za novom kućom. 

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Usred vesti, izvor je nedavno rekao za Pipl (People): "Još su prijateljski nastrojeni jedno prema drugom i viđaju se svakih nekoliko dana." Takođe su bili tu jedno za drugo tokom prekretnica na kraju godine, a Lopezova je pružila podršku i na maturi Benove ćerke. 

Poslednji put su viđeni zajedno 2. juna na Samjuelovoj košarkaškoj utakmici. Uslikani su kako se ljube u obraz sa burmama na prstima. Ove nedelje je objavljeno da je Ben svratio u kuću u kojoj je nekad živeo sa Dženifer u četvorosatnu posetu.

Profimedia

Ben Aflek nakon posete i razgovora sa Dženifer Lopez

 

Što se tiče toga kako se Dženifer Garner oseća prema svemu, izvor je u maju rekao za Pipl da mama troje dece "želi najbolje za svog bivšeg muža".

- Ona želi da bude srećan i zdrav da bi mogao da bude najbolji mogući otac - rekao je insajder.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)