Zanimljivosti

NOVA ŠOK FOTKA BENA AFLEKA NAKON RAZGOVORA SA DŽEJ LO: Faca mu je ispijena i sumorna - izgleda kao da mu se svet ruši!

Ovakvog ga do sada nismo videli.

11.06.2024 14:52

NOVA ŠOK FOTKA BENA AFLEKA NAKON RAZGOVORA SA DŽEJ LO: Faca mu je ispijena i sumorna - izgleda kao da mu se svet ruši!
FOTO: Tanjug/AP

Američki glumac Ben Aflek proveo je četiri sata u rezidencijisvoje (još uvek) supruge Dženifer Lopez na Beverli Hilsu. Izgledao je prilično iscrpljeno kada je otišao. Da li su se svađali oko imovine? Ili su samo prilagođavali sledeći korak kako bi nastavili spekulacije o mogućem razvodu? Ne znamo. Jedino je sigurno da Ben nije imao čemu da se smeje.

Profimedia

Ben viđen kako napušta kuću Džej Lo

Nakon što se oglasila bliska prijateljica Dženifer Lopez koja tvrdi da će se slavna pevačica i glumica, uprkos svim boriti za svoj brak, sad su se pojavili novi dokazi da je čuveni par, po svemu sudeći, ipak na korak od razvoda.

Detalji o njihovom razvodu cure na sve strane, pa je nemoguće sakriti šta se događa.

Zajednička kuća je stavljena na prodaju?

Kako piše magazin InTouch, Ben i Dženifer pokušavaju da prodaju zajedničku kuću koju su kupili pre samo godinu dana i u kojoj su svili svoje porodično gnezdo. On se, kako navode svetski mediji, odavno iselio.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben i Dženifer

S druge strane, izvori bliski jednoj od najpoznatijih agencija za nekretnine u Los Anđelesu, saradnici slavne pevačice su ih kontaktirala pre otprilike dve nedelje sa ponudom za prodaju kuće.

Dženifer i Ben traže 65 miliona dolara za svoj raskošni dom, a ponuda za sad nije bilo. Istovremeno, latino zvezda je već u potrazi za novom kućom i navodno razgleda nekretnine na Beverli Hilsu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)