Zanimljivosti

BEN AFLEK UHVAĆEN U FLERTU SA BIVŠOM SUPRUGOM: Nije mogao da sakrije osmeh od uva do uva, šta će na to reći Dženifer Lopez?! (FOTO+VIDEO)

Da li se glumac vraća Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece?

04.03.2024 18:52

BEN AFLEK UHVAĆEN U FLERTU SA BIVŠOM SUPRUGOM: Nije mogao da sakrije osmeh od uva do uva, šta će na to reći Dženifer Lopez?! (FOTO+VIDEO)
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Ben Aflek (51) nedavno se ponovo sastao sa bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (51) kako bi zajedno proslavili 12. rođendan njihovog sina Semjuela. Fotografi su snimili njihov sastanak ispred škole u ​​Los Anđelesu, gde su se smejali i razgovarali. Iako su se nakon 13 godina braka razveli 2018. godine, njih dvoje su uspeli da održe dobar odnos kako bi zajedno odgajali zajedničku decu - sina Semjuela i ćerke Vajolet (18) i Serafinu (15).

Veštom oku paparaca nije moglo da promakne da je Ben odlično raspoložen dok je pričao sa bivšom suprugom, pa su odmah krenule spekulacije da je pomirenje na pomolu. Razlog više je i zato što je je više puta usnimljen u društvu druge supruge, latino dive Dženifer Lopezprilično “smrknutog” izraza lica, dok je ovaj put uz Garnerovu prosto blistao. Potvrda je osmeh od uva do uva, maltene na sve što je ona pričala.

Komentari na ovaj snimak na Instagramu nisu izostali.

- Pa, oni razgovaraju, to je plus.

- Ma kao da je shvatio šta je izgubio!

- Oni imaju zajedničku decu, zašto ne bi bili u dobrim odnosima?

- Ne znam, ali nisam videla Bena da se ovako smeje uz JLo!

- Po pokretu njegovog tela rekao bih da njih dvoje i dalje imaju interne šale, nešto što nisam primetio kad je sa Lopezovom.

- Izgleda srećnije nego kad je sa sadašnjom suprugom.

- Zašto on flertuje sa njom?

- Sigurno će se razvesti od Lopezove.

 

 

Podsećamo da je Ben 2021. obnovio romansu sa Dženifer Lopez, a godinu dana su se venčali u Las Vegasu. Lopezova je rekla da je odnos između Bena i Garnerove odličan kada je u pitanju vaspitanje dece i da se divno slažu u svemu. Ona je istakla da je Ben odličan otac i da je impresionirana njegovim roditeljskim umećem. 

- On je divan tata. To me rastuži. On je stvarno najbolji tata kojeg sam ikad videla - rekla je Lopezova za medije.

Ova izjava izazvala je veliku pažnju, s obzirom na to da se šuškalo o problemima u braku između Bena i Džej Lo. Upravo ona je nedavno demantovala ove spekulacije. Latino diva je istakla da su Benovi izrazi lica ponekad bili pogrešno protumačeni, budući da on “generalno ima takav izraz lica”, te da je njihov brak u najboljem redu.

Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek

BONUS VIDEO:

Komentari (0)