Zanimljivosti

DRAGANA MIĆALOVIĆ U ODEVNOJ KOMBINACIJI OD KOJE ZASTAJE DAH: Odmah je reagovala i Sloboda, evo šta joj je poručila (FOTO+VIDEO)

Društvene mreže izgorele, ređali se komentari da su sestre Mićalović najlepše žene.

03.03.2024 18:40

DRAGANA MIĆALOVIĆ U ODEVNOJ KOMBINACIJI OD KOJE ZASTAJE DAH: Odmah je reagovala i Sloboda, evo šta joj je poručila (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Dragana Mićalović (33) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost su je ubrzo izdvojili kako od Slobode, tako i u odnosu na koleginice njene generacije. Ona je tako ubrzo postala veoma istaknuta pozorišna, a potom i filmska glumica.

Dragana je nedavno napunila 33 godine, a na poslednjim objavavama izgleda da je u dobu koje joj najviše prija. Glumica je plenila pažnju svih fanova fotografijama gde ispija vino dok blista u crnoj koktel haljini. Kreacija je bila svedenog dekoltea, dok je imala otvoren prorez tik ispod grudi, otkrivajući deo struka zgodne glumice. Toaleta je potom pratila liniju tela i spuštala se, dok je imala i veoma dubok šlic. Dragana je preko svega ogrnula crni sako. Frizura je bila takva da je deo kose bio podignut crnom mašnom, dok je ajlajner dodatno istakao njene oči.

Poslednja objava izazvala je još veću pažnju. U pitanju je video na kom je MIćalovićeva ponovo ponela jednu veoma atraktivnu kreaciju. Ovoga puta to je bila zanimljiva crna košulja, koja je bila uparena sa uskom suknjom koja je imala isto kopčanje kao i košulja. Suknja je pratila liniju tela i spuštala se do zemlje, dok je imala veliki šlic, pa su ponovo do izražaja došle Draganine vitke noge. Kompletan stajling začinila je dugim interesantnim čizmama.

Komentari na Instagramu nisu izostali. Takođe njena sestra Sloboda joj je na svom Instagram profilu posvetila nekoliko priča, prilikom čega joj je čestitala rođendan.

- Dobra moja, sijaj, voli i budi voljena - poručila joj je Sloboda.

- Znači najlepša si, tačnije ti i Sloboda ste najlepše sestre.

- Sve si lepša i lepša!

- Samo ću reći da ne postoji lepša osoba od tebe!

-  Imaš osmeh koji leči dušu, divna si. 

- Osmeh govori sve. Toliko ljubavi u jednoj osobi. O lepoti da ne pričam.

- Neverovatna žena.

Instagram-sloboda_micalovic_boba

Prva joj je sestra čestitala rođendan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)