Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA GRUDIMA ANE KOKIĆ: Pevačica pozirala u provokativnom korsetu, u ovaj detalj svi gledaju (FOTO)

Kokićeva je snimala spot na mestu na kome bi se retko ko usudio.

24.02.2024 19:31

ŠTA SE DESILO SA GRUDIMA ANE KOKIĆ: Pevačica pozirala u provokativnom korsetu, u ovaj detalj svi gledaju (FOTO)
ATA images

Pevačica Ana Kokić (40), osim impozantnog glasa, ima i brojne druge talenete - od plesa do glume. Uprkos tome, nije dozvolila da je ponese popularnost. Javnost budno prati svaki njen korak, budući da od razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena nije viđena u društvu drugog muškarca. Još u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” navikli smo na njene brojne transformacije, a izgleda da joj svaka odlično pristaje.

Ana je je u gustom rasporedu nastupanja najzad pronašla vreme da nastavi snimanje spota koji je započela još pre dve godine, i to na Islandu. Pred kamerama se pojavila u krajnje mističnoj kreaciji, uz bajkovit prizor ledenog vodopada iza nje.

 

Ona je za početak zagolicala maštu fanova selfijima u kojima je u crnom satenskom korsetu koji je jedva pridržavao njeno bujno poprsje. Ispod njega je imala providnu čipkanu rolku sa cvetnim detaljima i nabranim rukavima. Detalj koji je imala na glavi doprineo je da Ana izgleda mistično zahvajujući slojevima lančića i krupnim kristalima koji su joj savršeno pristajali.

U donjem delu Ana je imala crnu čipkanu suknju koja je u slojevima pratila liniju tela i padala skroz do zemlje. Šminka je bila dramatičnija, sa istaknutim očima. Hrabra pevačica se nije libila da se za potrebe snimanja izloži velikoj hladnoći Islanda, i to samo u čipkanoj prozirnoj haljini.

- Konačno je došlo vreme da se nastavi priča (snimanje spota) sa Islanda od pre dve godine - ponosno je napisala Kokićeva.

instagram-anakokicmusic

Ana Kokić

Njen Instagram nalog je u trenu planu, a usledili su brojni komplimenti.

- E, nek je sa srećom!

- Samo ako može što pre, nestrpljivi smo!

- Ledena kraljica!

- Snežna kraljica.

- Prelepa si, Anči! - bili su samo neki od komentara ispod objave koju je popularna pevačica podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)