Zanimljivosti

ALEKSANDRA RADOVIĆ POKAZALA PRAVO LICE: Na njenu objavu na mrežama reagovao je i otac Predrag Popović! (FOTO)

Pevačica dobila salvu pohvala za prirodan izgled.

23.02.2024 17:40

ALEKSANDRA RADOVIĆ POKAZALA PRAVO LICE: Na njenu objavu na mrežama reagovao je i otac Predrag Popović! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Aleksandra Radović (49) je na pragu šeste decenije, a mnogi se slažu kako ona iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje. Poslednjom objavom na Instagramu ona je još jednom dokazala da je dama od stila. Ona ume da zasija na crvenom tepihu baš poput holivudskih zvezda, ali nije joj strano i da objavi fotografije iz svakodnevnog života, gde je maltene bez šminke.

Aleksandra je u susret sunčanim danima objavila nedavno selfi na kome je u dnevnoj šetnji, a primetno je da od kozmetičkih proizvoda ima tek nešto blaži puder ili toniranu kremu i malo bronzera. Dugu kosu bakarne boje pustila je da opušteno pada, dok je na sebi imala krem mantil i zlatnu ešarpu. 

- Dobro došlo sunce, divan dan želim svima - kratko je napisala ona.

 

 

Njen Instagram nalog je u trenu planuo i usledilo je više od 3.000 sviđanja, kao i salva pohvala za prirodan izgled popularne pevačice anđeoskog glasa.

- Lepa si kao Sunce!

-  Najdivnije stvorenje na estradi.

- Umivena, očešljana, uredna, onako kako sve manje dama ume.

- Ostala si uvek ista!

- Ma svakim danom je sve lepša!

- Prirodna lepota je Bogom dana i nju treba negovati - prokomentarisao je i otac Predrag Popović, a upravo njegov komentar je dobio najviše sviđanja. 

 

 

Aleksandra nije oduvek imala savršenu liniju, ali dugi niz godina ima listu namirnica i plan vežbanja koji je njeno telo doveo do savršenstva.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Svakog jutra idem na trening i to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Vrlo često kada imam gostovanje u jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije, sa sve šminkom, odem na trening - objasnila je Aleksandra, a rezultati nisu izostali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)