Zanimljivosti

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA VOLI DA ISTIČE ATRIBUTE: "Da li ti je otac ponosan?" (FOTO)

Uprkos kritikama na mrežama mlađana Una nosi sve kraće suknje i sve dublji dekolte.

07.02.2024 18:00

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA VOLI DA ISTIČE ATRIBUTE: "Da li ti je otac ponosan?" (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22) privlači pažnju javnosti svojim modnim izborima. Sa svakim javnim pojavljivanjem, Una potvrđuje ukus za stil i modu. Međutim nisu retki oni koji smatraju da iako ima svega 22 godine, ponekad pretera garderobom koja je previše smela, čak i za njene mlade godine.

Njene kombinacije plene pažnju kako zbog smelosti u izboru, tako i zbog uspešnog spoja elegancije i modernog stila. Ne možemo zanemariti činjenicu da Una ima podršku svoje porodice, uključujući i oca Zdravka, koji je svojom muzikom i stajlingom decenijama inspirisao mnoge generacije.

 

 

Una je stasala u pravu lepoticu, a ne libi se da svoje atribute pokaže kad god joj se za to ukaže prilika. Uglavnom se opredeljuje za majice ili korsete koje u prvi plan ističu njeno bujno poprsje. Međutim, nije retkost da se pojavi i u krajnje kratkoj suknji koji iskombinuje uz čizme preko kolena, dok ni gola leđa nisu izuzetak.

Najviše komentara dobila je za fotografiju na kojoj je u mini haljini koja jedva da prekriva njene grudi. Očigledno je da ispod nje nema brushalter, pa čak i na samoj fotografiji pridržava gornji deo haljine kako se stvari ne bi otele kontroli. Situacija nije ništa bolja ni u donjem delu haljine, koji jedva da prikriva njenu intimu. 

 

 

Njenih 45.000 pratilaca na Instagramu je s jedne starne dižu u nebesa, dok su tu i oni stariji,  poštovaoci lika i dela njenog oca, koji je oštro osuđuju.

- Una, ne treba ti to!!!

- Mala je prelepa, moćna devojka, bravo, prava si Čolina ćerka!

- Zračiš ženstvenošću, prava damica, suđena nekome najboljem.

- Vrediš pola miliona evra!

- Da li ti je otac ponosan?

- Nadam se da je ovo samo prolazna faza u tvom životu i da ćeš u budućnosti naći nešto vrednije čime ćeš se baviti u životu.

 

 

Podsećamo, njen slavni tata  Čola priznao je svojevremeno da je on odrastao u neko drugo vreme, pa mu je bilo neshvatljivo što njegova starija ćerka neprestano voli da se fotografiše gde god stigne. On se osvrnuo i na njen modni stil, otvoreno priznavši da nije pristalica toga, ali da je shvatio da njegova ćerka ne radi ništa neuobičajeno u današnje vreme, što rade i sve druge devojke njenih godina, tako da je morao da se pomiri sa tim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)