Zanimljivosti

SVETLANA GRUBOR U IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Fanovi ne prestaju da pričaju o njenim čarapama! (FOTO)

I pored toga što je rodila dvoje dece, voditeljka izgleda kao devojčica.

02.02.2024 18:20

SVETLANA GRUBOR U IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Fanovi ne prestaju da pričaju o njenim čarapama! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Voditeljku Svetlanu Grubor javnost je navikla da gleda u jutarnjem programu na ružičastoj televiziji, ali neko vreme se nije pojavljivala na malim ekranima. Razlog tome bilo je trudničko bolovanje. Naime, posle rođenja sina Viktora, lepa voditeljka i njen suprug odlučili su da prošire porodicu. Svetlana se porodila 23. januara 2022. godine i na svet donela još jednog sina, koji je dobio ime Aleksej. Suprug joj dosta pomaže u obavezama koje imaju kao roditelji, tako da se Svetlana decembra 2022. godine vratila na male ekrane.

Lepa voditeljka ne krije da uživa u ulozi majke, te je na Instagram nalogu često delila  idilične porodične momente. Svetlana često raspoloženo pozira sa sinovima, a ono što je svima zapalo za oko jeste devojačka figura koju je samo dva meseca nakon porođaja dovela skoro do savršenstva. Dve godine kasnije, ona je i dalje zanosna, a mnogi se slažu da sada izgleda možda i bolje nego pre rođenja dece.

 

 

Svetlana se nedavno opredelila za modnu kombinaciju koja je izazvala salvu pohvala. Ona se odlučila za komplet u vidu mini-suknje i sakoa. Komplet je bio u crnoj boji, od satena, dok je sako imao belu kragnu i manžetne. 

Voditeljka je pozirala u studiju prekrštenih nogu, puštene kose i sa upečatljivim crvenim karminom na usnama. Međutim, svu pažnju se "ukrale" njene duge vitke noge koje su bile u prvom planu, budući da je suknja bila jedva primetna. 

 

 

Njeni fanovi jedva su dočekali ovakve fotografije, a komentari su samo pljuštali.  

- Najzad, često se krije iza stola!

- Da nisu samodržeće čarape?

- Prelepa dama sa posebnim stilom i harizmom.

- Mora da su svilene čarape sa halterima!

- Ceco, mnogo si lepa, milina je da te čovek gleda u jutarnjem programu.

- Ona je čak i majka dvoje dece, a ovakve noge ima, svaka čast!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)