Zanimljivosti

EVO KAKO JE MINJA MILETIĆ IZGLEDALA PRE 18 GODINA: Jedan snimak bi najradije spalila da može! (FOTO+VIDEO)

Ozbiljna voditeljka informativnog programa na početku karijere nije mogla vest da pročita od smejanja, što joj se posle toga više nikad nije desilo.

11.01.2024 11:00

EVO KAKO JE MINJA MILETIĆ IZGLEDALA PRE 18 GODINA: Jedan snimak bi najradije spalila da može! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Voditeljka Minja Miletić (43) važi za jedno od ozbiljnijih, ali ujedno i veoma atraktivnih lica informativnog novinarstva. Gostima ume da postavi "neugodna" pitanja, a važi i za velikog profesionalca. Muškarci u komentarima ljube stope po kojima hoda. Dame joj se s druge strane dive zbog nepogrešivih modnih kombinacija koje nikada ne izgledaju neprimereno emisiji koju vodi, kao i zbog vitkog tela koja se nije značajnije promenilo ni kada je bila u drugom stanju. Naime, Minja je juna 2020. godine i to na svoj rođendan, rodila devojčicu, koju je nazvala Anika.

Budući da važi za damu od stila, čija je smeđeplava kosa srednje dužine znak raspoznavanja, kao i duge vitne noge, mnogi su se zapitali kako je voditeljka izgledala pre 20 godina. Zahvaljujući Jutjubu ništa se ne može sakriti, pa se tako mnoge dame stide svog izgleda sa početka karijere, ali ne i Miletićeva. Ona je karijeru započela na RTS-u, na tada veoma popularnom Trećem kanalu, potom prelazi na Ju Info. Međutim, posle njegovog gašenja odlazi na TV Politiku gde je vodila informativnu emisiju "Dan". Upravo sa tih snimaka može se videti da je jedina razlika što je davne 2006. godine Minja imala dužu kosu.

Mnoge javne ličnosti imaju pojedine momenete sa televizije koje bi rado zaboravili, što se desilo i Miletićevoj i to ne zbog njenog izgleda. Minja je jedna od retkih dama koja i u petoj deceniji izgleda gotovo identično kao sa početaka karijere, dok bi mnogi rekli čak i mnogo bolje. Međutim manji skandal koji se i danas prepričava je trenutak kada se ona toliko zasmejala prilikom vođenja informativne emisije. Naime Minja ma koliko pokušavala, nije mogla da prestane da se smeje kako bi najavila vesti. 

Minja danas važi za jedno od najprepoznatljivijih lica sa malih ekrana, međutim, mmnogi ne znaju da njena prvenstvena želja nije bila da se bavi novinarstvom, već medicinom. Čak je i završila medicinski fakultet, ali sudubina je imala neke druge planove za nju.

- Upisala sam medicinski fakultet misleći da ću jednog dana raditi kao lekar. Međutim nekako su mi se više vrata otvarala u medijima, jer sam paralelno dok sam studirala radila i u medijima. To je bilo vreme kada je bilo teško da dobiješ specijalizaciju, pa i danas je tako. I onda je došao trenutak kad sam morala da odlučim ili ću biti lekar ili novinar i prevagnulo je ovo drugo i srećna sam što je to tako. Postojao je u početku neki žal što nisam nastavila i postala lekar, ali ne više. Zato i često kroz emisiju obrađujem teme koje imaju veze sa medicinom - istakla je ona svojevremeno za medije. 

Privatna arhiva

Minja MIletić danas            

BONUS VIDEO:

Komentari (0)