Zanimljivosti

MILENA VASIĆ U MINIJATURNOM BIKINIJU DOČEKALA PRAZNIKE: Glumica pokazala atribute, svi u neverici gledaju šta je uradila (FOTO+VIDEO)

Glumica uživa u odmoru, dok tajnu lokaciju na kojoj je krije kao zmija noge.

08.01.2024 10:15

MILENA VASIĆ U MINIJATURNOM BIKINIJU DOČEKALA PRAZNIKE: Glumica pokazala atribute, svi u neverici gledaju šta je uradila (FOTO+VIDEO)
Instagram-printscreen-milenavasicofficial

Glumica Milena Vasić (46) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Osim što izgleda sjajno, ona osvaja i svojom duhovitošću i neprevaziđenim šarmom. Za razliku od većine dama iz javnog života, ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. 

Milena povremeno na društvenim mrežama sa fanovima podeli fotografije iz privatnog života, što je bio slučaj nedavno. Budući da je period praznika glumica je rešila da podeli sa pratiocima kako ona provodi božićne dane, a ukoliko ste mislili da sedi kod kuće i unosi badnjak, pogrešili ste. Milena je tako pre nekoliko dana objavila snimak morske pučine, ali nije navela tačnu lokaciju, pa bi se samo moglo pretpostaviti da je ona mnogo daleko od kuće ukoliko se po ovim temperaturama kupa u moru. Ono što je nedavno osvanulo je prizor kao iz filma. Snimak je uhvatio Milenu koja ide ka moru sa daskom za veslanje.

Instagram-printscreen-milenavasicofficial

MIlena Vasić sa daskom za veslanje

Budući da je na sebi imala samo crni bikini i energičnim koracima išla ka moru noseći dasku, trebalo je nekoliko sekundi dok su se mnogi uverili da je vlasnica ovako zgodnog tela ipak Milena, a ne neka mlada manekenka. Iskusna glumica se u svega par koraka već popela na dasku, jedino joj je nedostajao vetar kako bi mogla da uživa u potpunosti na talasima.

Mnogi pratioci, kojih glumica samo na Instagramu broji blizu 54.000, su konstatovali da bi se rado menjali sa njom, dok nije izostala ni salva pohvala za izgled. Snimak se završava scenom Milene koja je potpuno samouvereno odveslala daleko od obale. Podsećamo da Vasićeva ima troje dece, a i pored toga u drugoj polovini pete decenije izgleda besprekorno.

 

Video je dobio veliki broj sviđanja, a komentari su se ređali.

- Pametno!

- Milenice, uživaj!

- Prava ajkula!

- Vau, svaka čast!

- Divnoj glumici želim srećan Božić - samo su neke od poruka koje je dobila od svojih fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)