Zanimljivosti

SNEŽANA DAKIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA: U šestoj deceniji se utegla u nikad kraću haljinu, komentari ne prestaju da se nižu! (FOTO)

U prvom planu bile su njene noge dok je zavodljivo gledala u kameru i pozirala.

23.12.2023 11:00

SNEŽANA DAKIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA: U šestoj deceniji se utegla u nikad kraću haljinu, komentari ne prestaju da se nižu! (FOTO)
M.M./ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić (54) proslavila se kao voditeljka emisije “Život u trendu”. U svojoj novoj emisiji "Male stvari" ali i na društvenim mrežama ona rado deli savete posebno iz ljubavi i muško - ženskih odnosa iako sama baš ne može da se pohvali skladnim odnosom.  Njene izjave nailaze na veliki odjek u javnosti, a ovog puta rešila je da svoje pratioce na mrežama iznenadi prazničnim šik izdanjem. 

Iako na sredini šeste decenije Snežana se utegla u crnu mini haljinicu sa štrasom u susret novogodišnjim praznicima. Haljina se pripijala tik uz telo zgodne voditeljke koja je zavodljivo gledala ka kameri dok su je slikali. 

Toaleta je imala duge rukave, a prlično kratka dužina otkrivala je voditeljkine noge. Celu kreaciju ponela je uz crne grilonke, a odlučila se i za crne lakirane salonke. Imala je čak i crni rajf sa velikim  cirkonima koji je držao njenu frizuru koja je izgledala pomalo retro. Od šminke se opredeila za popularnu “smouki ajs” varijantu koja je samo dodatno naglasila njene oči.

- Praznici i praznični stajlinzi…Male stvari - napisala je Dakićeva uz objavu.

 

 

Fotografije su u trenu dobile veliki broj sviđanja, a komentari su usledili. Jedna od prvih koja joj je poslala srca i zaljubljene smajlije bila je i dizajnerka Marijana Mateus inače bliska prijateljica Dakićeve. 

- Divna zgodna i elegantna.

- Grmiš!

- Daj nam recep za takvo telo!

- Sneki, lepotice blistaš i sijaš punim sjajem.

- Jesi li ti to malo smršala?

- Vau, Sneki, ribetino!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)