Zanimljivosti

SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA TAJNE LUKSUZNOG KRUZERA: Voditeljka u nikad izazovnijem izdanju, a svima je zapao za oko jedan detalj (FOTO+VIDEO)

Prepustila se svim čarima prestižne plovidbe Jadranom.

25.09.2023 20:00

SNEŽANA DAKIĆ OTKRILA TAJNE LUKSUZNOG KRUZERA: Voditeljka u nikad izazovnijem izdanju, a svima je zapao za oko jedan detalj (FOTO+VIDEO)
Instagram/printscreen-snezanadakic

Voditeljka Snežana Dakić (54) proslavila je emisiju “Ljubav i moda” koja je upravo zbog njenih saveta bila rado gledana. Osim novinarstva kojeg se ne odriče, poslednjih godina je rešila da se oproba i kao psihoterapeut, a izgleda da se i u toj profesiji odlično snašla. Ona se na Instagramu predstavlja producent, novinar, influenser, psihoterapeut, agent za nekretnine, voditeljka i majka. Podjednako se dobro nedavno snašla i kao promoter luksuznih putovanja na najprestižnijim kruzerima po crnogorskom primorju, pa nije čudo da i time nastavi da se bavi. 

Snežana je putovala jednim od najluksuznijih kruzera, koji spada u red tzv. "selebriti kruzera", tačnije ogromnih brodova čiija putovanja sebi mogu da priušte jedino oni sa punijim džepom, što su uglavnom poznate i slavne ličnosti. 

Dakićeva je uživala na palubi u elegantnoj braon haljini dubokog dekoltea, ispod koje je ponela tigrasti kupaći kostim, dizajnersku tašnu i zlatne sandale. Pogled je sakrila iza velikih naočara za sunce, dok je oko vrata imala glomaznu ogrlicu sa morskom zvezdom u boji zlata. Akcenat je bio na njenom dekolteu koji je na jednoj od slika bio u prvom planu. Haljina je bila takva da je otrkivala ceo dekolte, a imala je u dobok šlic sa strane, pa su prilikom sedenja i zgodne noge popularne voditeljke došle do izražaja.

Snežana je uspela da sa fanovima na Instagramu kojih broji 143.000 podeli delić atmosfere u kojoj je ona uživala. Tako su usnimljeni bazeni, ogromni hodnici, kafići i restorani, a nekadašnjoj modnoj novinarki su najveću pažnju privukli butici vodećih dizajnerskih brenodva, kao i nakita. Celokupan utisak sa njenog snimka je da ste u ogromnom plutajućem luksuznom tržnom centru. Za mnoge zaljubljenike u modu, to je pravi raj na zemlji.

- Šta sve ima i šta sve može na luksuznom kruzeru?! - napisala je ona u objavi.

Novinarka i organizatorka Mis Srbije, Vesna de Vična, joj je prva pohvalila snimke, dok su se Snežanini fanovi nadovezali. U komentarima je vidno mnogima upravo Dakićeva zaokupirala svu pažnju, pa je usledila salva pohvala za mladolik izgled voditeljke koja je na sredini šeste decenije, dok su na kruzer mnogi tek delimično obratili pažnju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)