Zanimljivosti

SNAŽNA PORUKA SNEŽANE DAKIĆ KOJA JE UZBURKALA JAVNOST: Da li se slažete sa ovim njenim tvrdnjama? (FOTO)

Voditeljka podelila savete o ljubavi, a usledile salve pohvala za izgled.

18.10.2023 18:00

SNAŽNA PORUKA SNEŽANE DAKIĆ KOJA JE UZBURKALA JAVNOST: Da li se slažete sa ovim njenim tvrdnjama? (FOTO)
ATA images

Voditeljka Snežana Dakić (54) proslavila je emisiju “Ljubav i moda” koja je upravo zbog njenih saveta bila rado gledana. Ona je osim novinarstva kojeg se ne odriče, poslednjih godina rešila da se oproba i kao psihoterapeut, a izgleda da se i u toj profesiji odlično snašla. U njenom opisu na Instagramu predstavlja se kao producent, novinar, influenser, psihoterapeut, agent za nekretnine, voditeljka i majka. Ipak, najpoznatija je kao žena od ukusa, koja se bavila modom još od malih nogu, a nije odustala ni u šestoj deceniji.

Možda nam deluje da su neki odevni predmeti nespojivi, bilo zbog stila, dezena ili materijala, ali modna pravila su tu uvek bila da bi se kršila. Ovim načelom se i Dakićeva vodila na poslednjoj objavi pa je ukombinovala dnevnu oversajz kariranu košulju uz elegantne helanke koje su takođe karirane, ali drugogog dezena, ipak najveća promena bila je u vidu njene frizure. Snežana je uvila kosu na sitne lokne i podigla je, što je doprinelo njenom mladalačkom izgledu.

 

 

Košulja za koju se voditeljka opredelila bila je šira, duža i u kombinaciji bele i ljubičaste boje. Dakićeva joj je zadigla rukave, pustila da zadnji deo opušteno pada dok je prednji deo pri završetku kopčanja vezala u čvor. Uz nju je uparila karirane helanke koje su bile u kombinaciji tamno sive i ljubičaste boje, a imale su i srebrni štras. Snežana je tako spojila košulju i helanke na osnovu preovađujuće ljubičaste šare na kariranom dezenu, dok je uz srebrni štas na helankama uklopila i cipele. U pitanju su bile srebrne salonke visokih potpetica. Uz celu kombinaciju voditeljka je ponela crnu manju tašnu, a kosu u vidu talasa je podigla u visok rep. Od šminke je preovlađivao ljubičasti karmin.

- Vi niste loši samo zato što vas neko neće! Ili vas više neće - poručila je Dakićeva uz ovu fotografiju, dok je u haštagu dodala #dnevna doza Snežane Dakić i #ljubav.

Instagram-snezanadakic

Snežana Dakić

Objava je ubrzo naišla ne veliki broj komentara, kako od muškaraca, tako i od dama, a pale su ponude i za brak.

- Sjajna frizura! Čini vas još lepšom!

- Sneki, divna si.

- Opa, mačko!

- Svetska dama.

- Lepotice, imaš prelepu kosu, blistaš!

- Elegancija od žene.

- Ajde ti lepo da se udaš za mene?!

- Snežana, veoma ste dragi, širite lepe poruke, želim vam dalji uspeh.

Podsećamo da je Dakićeva bila u braku sa sa biznismenom Vladimirom Mikićem sa kojim ima ćerku Lauru. Izgleda da se posle Vladimira nije pojavio muškarac za kojeg pronalazi vreme u svom gustom poslovnom rasporedu, kao ni neko ko ima dovoljno kvaliteta da poželi da ga predstavi javnosti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)