Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ OTKRILA KAKO PROSLAVLJA SVETOG NIKOLU: “Ja sam odrasla u popovskoj porodici, a mome Bogdanu je slava bitnija i od rođendana!” (FOTO+VIDEO)

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine eksluzivno za čitaoce Srećne Republike otvorila dušu.

18.12.2023 18:00

MILENA POPOVIĆ OTKRILA KAKO PROSLAVLJA SVETOG NIKOLU: “Ja sam odrasla u popovskoj porodici, a mome Bogdanu je slava bitnija i od rođendana!” (FOTO+VIDEO)
Foto: Vlada Lukić

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, bila je gost Srećne Republike gde je otkrila sve ono o čemu se godinama samo nagađalo. Ova dama važi za ženu bez dlake na jeziku, a na svom Instagram profilu često postavlja objave kako sa poslovnih dešavanja, tako i iz privatnog života, pa nije ni čudo što broji 127.000 pratilaca.

Jedina stvar koju bi promenila, da može, je tragedija koja se desila januara 2018. godine, u kojoj je izgubila tadašnju ljubav svog života, sa kojim ima sina Bogdana (13). Svojim primerom dokazala je da je i te kako moguće biti i samohrana majka i uspešna žena koja ima vremena za sebe. Njen moto je: “Snaga je u nama i jednostavno sve zavisi od nas.” Bogdan je uvek bio uz nju, a i danas zajedno pripremaju trpezu za sutrašnju slavu, Svetog Nikolu. Već godinama je sa njima još jedan “punopravni član porodice”, ali sve o tome pogledajte na snimku. 

Svim dušebrižnicima bi poručila da joj ništa nije “palo s neba” ili učinjeno pomoću čarobnog štapića. Kaže da je tu mnogo suza proliveno, ali suze su za njena četiri zida, a ne za javnost. Milena je oduvek bila drugačija, iako ponosito ističe da potiče iz prosečne radničke poodice. Život ju je mnogo čemu naučio, ali kaže da “Kada iz loših stvari izvučete nešto pozitivno, onda znate da ste na pravom putu.

Foto: Vlada Lukić

Milena Popović i sin Bogdan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)